Стелаж кондитерський 2-рівневий
- Стелаж кондитерський подвійний
- Конструкція стелажу стандартизована під гастроємності GN 1/1
- Стелаж кондитерський може бути виготовлений за ескізами замовника.
Стелаж кондитерський також відомий як «шпилька», призначений для викладки і зберігання продуктових товарів в умовах громадських пекарень, кондитерських і інших промислових цехів.
Характеристика
Матеріал корпусу
харчова нержавіюча сталь
Висота
1680 мм
Глибина
620 мм
Ширина
910 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість полиць, шт
2х14
Рухома основа
без коліс
Максимальне навантаження, кг
Відгуків: 0
Середня оцінка: 0
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари