УРНИ ДЛЯ ФУДКОРТУ


Бак в урну для фудкортів
99-56000-0321
УХЛ-МАШ Оцинкованный металл
1560 Грн
Урна для фудкорту
99-56000-0310
УХЛ-МАШ 1150 мм
12840 Грн
Урна для фудкорту пофарбована
99-56000-0311
УХЛ-МАШ 1150 мм
4890 Грн
Урна з попільничкою н/ж 30 л
99-56000-0362
УХЛ-МАШ 705 мм
5430 Грн
Урна переносна УПС-1
99-56000-0176
УХЛ-МАШ УПС-1
3780 Грн
Урна переносна УПСНж-1
99-56000-0102
УХЛ-МАШ УПСНж-1
6750 Грн
Диспенсер для серветок OREST NDI, врізний
42859
нержавіюча сталь 215 мм
3439 Грн
ЛІДЕР ПОКУПОК
Люк для фудкорту GV-2.1, врізний
Люк для фудкорту GV-2.1, врізний
42857
нержавіюча сталь 120 мм
2213 Грн
ЛІДЕР ПОКУПОК
Люк для фудкорту GV-3.1, врізний
Люк для фудкорту GV-3.1, врізний
42858
нержавіюча сталь 20 мм
1626 Грн
Урна для фудкорту TB-1
42872
нержавіюча сталь 1000 мм
9403 Грн
Урна для фудкорту TB-1, стільниця н/с
42856
нержавіюча сталь 1000 мм
9841 Грн
Показано від 1 до 11 з 11 (всього сторінок: 1)
УРНИ ДЛЯ ФУДКОРТУ

УРНИ ДЛЯ ФУДКОРТУ

 

Урни для фудкорту - це спеціальні контейнери, які призначені для збору використаного одноразового посуду і харчових відходів. Вони дають змогу підтримувати чистоту і гігієну в ресторанах, кафе і інших закладах харчування, які практикують самообслуговування.


Урни для фудкорту - надзвичайно прискорюють процес роботи закладу, скорочують кількість обслуговуючого персоналу і витрати на прибирання і гігієну в
приміщенні. Вони зменшують навантаження на працівників закладу харчування і допомагають найбільш ефективно організовувати самообслуговування
клієнтів.

 

Використовуючи ці пристосуваання, власники точок швидкого харчування отримують значні переваги:

 

  • зниження витрат на найм додаткового обслуговуючого персоналу (клієнти самі прибирають за собою, тому «зайві» офіціанти Вам не знадобляться)
  • скорочення часу обслуговування кожного клієнта  (отримав замовлення, приготував, видав і готовий до виконання наступного замовлення)
  • швидке прибирання харчових відходів, а також використаного посуду, і як наслідок, збільшення потоку клієнтів (тут все досить легко - відвідувачі поїли, прибрали за собою, місце чистеньке і вільне - його може зайняти наступний гість).