пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTUR
  • 0 800 307 999
  • 032 242 69 38
  • +38 063 334 20 50
  • 050 300 38 42
Слайсер (скиборізка) - це професійне обладнання, яке дозволить швидко виконати нарізку будь-якого продукту. Професійний слайсер це незамінний помічник, який набув широкого використання підприємствами HoReCa і харчової промисловості. Моделі скиборізок відрізняються в залежності від продукту, що планують нарізати та типу закладу в якому його планується використовувати. Щоб обрати оптимальний варіант саме для Вас, радимо переглянути статтю «ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЙНИЙ СЛАЙСЕР?»

Слайсери професійні

Можлива електронна оплата:
  
  
  

Cлайсери, скиборізки професійні, машини для нарізання гастрономічних продуктів

Інтернет – магазин «CENTUR» активно співпрацює з виробниками кухонного обладнання. Ми впевнені, що це співробітництво сприятиме розвитку сучасних технологій і їх успішному застосуванню в різних галузях. Ми пропонуємо Вам слайсери купити у Львові які значно полегшать роботу на кухні вдома або ресторані. Скиборізка професійна незамінний помічник на кожній кухні, яка приймає активну участь в сфері громадського харчування. Машини для нарізання гастрономічних продуктів значно прискорюють та покрашують процесс нарізки, дозволяючи зробити однакові по розмірам, формі, та красі шматочки.

Слайсер – різновид харчового обладнання для нарізки продуктів, саме з його допомогою можна отримати ідеальні скибочки. Саме слово «слайсер» має англійське походження (від слова «слайс – «наливати»), вперше така машинка була винайдена в 19 столітті вихідцем з Голландії м'ясником Ван Беркелем, з тих пір слайсер присутній чи не в кожній професійній кухні. Ми пропонуємо Вам придбати скиборізку професійну за найкращою ціною.

Різновиди слайсеров наступні: ручні (всі операції проводяться вручну), напівавтоматичні (диск крутиться сам, а каретку з продуктом пересуває оператор) і повністю автоматичні (використовуються на великих виробничих підприємствах). Нерідко в комплекті йде додатковий піддон, ножі, які заточують різні частини пристрою. За допомогою слайсера можна різати продукти різної щільності: м'ясо, ковбасу, овочі, сир. Окрема історія – сир, для його нарізки використовується тефлоновий ніж, тоді продукт не буде прилипати. Важливо звертати увагу на потужність, діаметр ножа, продуктивність, матеріал корпусу (краще всього – нержавіюча сталь та якісні сплави).

Слайсер – це не розкіш і не примха кухаря, а необхідність, адже нарізати продукти на шматочки вручну – завдання кропітке і віднімає купу часу. У нашому каталозі Ви знайдете великий асортимент товарів за доступними цінами! Вас приємно порадує якість продукції, її функціональність і продуктивність, а наші менеджери допоможуть підібрати ідеальну модель згідно Вашим потребам! Приємних покупок у магазині «CENTUR»!

Уточнити пошуковий запит

Виробники