БЛІКСЕРИ
БЛІКСЕР - став справжнім інноваційним проривом у промисловості громадського харчування. Він відноситься до універсального обладнання, яке є комбінацією
- міксера,
- блендера
- куттера.
За допомогою такого обладнання можна приготувати різноманітні паштети, муси та пюреподібні страви з фруктів, овочів, м'яса та риби.
Переваги кухонних бліксерів
Бліксер кухонний професійний має такі переваги:
Спеціальна конструкція ножа та надпотужний двигун значно прискорюють швидкість приготування страв;
Завдяки полікарбонатній кришці можна додавати інгредієнти в процесі приготування прямо в бліксер;
Техніка автоматично перестає працювати, якщо відкривається кришка чаші. Це відбувається завдяки вбудованому індукційному двигуну з гальмівною функцією всередині приладу;
Угорі бліксера розташовані спеціальні ножі для подрібнення продуктів до пастоподібної консистенції.
Відмінності бліксера від куттера
Промисловий бліксер відрізняється від куттера рядом особливостей: наявністю ріжучої кромки з дрібними зубцями, що забезпечує високий рівень подрібнення продуктів; додатковим аксесуаром у вигляді скребка, який у процесі роботи приладу знімає інгредієнти зі стінок та кришки. До того ж корисний об'єм чаші куттера складає всього 1/3 від об'єму чаші, тоді як у бліксері можливе завантаження чаші збільшується до 2/3 від її об'єму.