ХОЛОДИЛЬНЕ РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

ХОЛОДИЛЬНЕ РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

Холодильне Обладнання.

Інтернет-магазин "CENTUR"  забезпечує комплексне оснащення будь-яких закладів торгівлі або громадського харчування високоякісним Холодильним Обладнанням від кращих українських і європейських виробників.

 

В інтернет-магазині  CENTUR,  Ви можете придбати за оптимальними цінами всі види необхідного Холодильного обладнання і Морозильного обладнання, зокрема:

  • Холодильні шафиМорозильні шафи а також Демонстраційні Холодильні і Морозильні шафи (для демострації напоїв і продуктів). Для зберігання продуктів в підсобних приміщеннях використовуються Холодильні і Морозильні Шафи з глухими дверима. В торгових залах - ставляться Демонстраційні Холодильні і Морозильні Шафи - для демонстрації напоїв і продуктів.
  • барні Міні-Холодильники (Міні-Бари) і Міні-Морозильники  -  малогабаритні холодильні і морозильні шафи, які ще називаються Фрігобари. Використовуються в Барах, номерах готелів, тощо - всюди де немає місця для повноцінних Холодильних Шаф.  
  • Холодильні Шафи для Вина (Винні Шафи) - використовуються для зберігання вина. Створюють і підтримують оптимальний мікроклімат для зберігання вина.
  • Апарати для виробництва Морозива (Фризери) - призначені для виробництва морозива або молочних коктелей. Відразу післі приготування морозиво реалізується. Виготовлене морозиво можна продавати в вафельних стаканчиках, на блюдечках або креманках.
  • Морозильні Скрині (морозильні Ларі) - призначені для заморозки, демонстрації і продажу продуктів. Робочий діапазон температур складає -9 ° С … -24 ° С. Дозволяє зокрема зберігати заморожені крупнокускові продукти - частини туші, рибу в заморожених блоках, куски м'яса, тушки курей, тощо.  
  • Холодильні столи і Морозильні столи - Холодильні і Морозильні Столи необхідні на будь-якій професійній кухні. Вони об'єднують в собі функцію холодильної або морозильної камери і робочої поверхні. Тому кухарю не потрібно буде під час роботи витрачати зайвий час на те щоби ходити за окремими продуктами для страв, або ставити готові страви в холодильник.
  • Льодогенератори  - використовуються для виробництва льоду в закладах торгівлі і харчування. Штучний лід, вироблений Льодогенераторами широко використовується в закладах HoReCa (Ресторанах, Кафе, Барах чи Фаст-Фудах для охолодження напоїв і сервірування страв. В закладах торгівлі Льодогенератори в основному застосовуються для охолодження продуктів у Вітринах і приготуванні фаршу. У побуті в основному використовуються для приготування охолоджувальних напоїв..
  • Апарати для Шокової Заморозки . Для швидкого заморожування і зберігання використовуються спеціальні шафи для Шокового охолодження або заморозки продуктів. Від звичайного Холодильного Обладнання, Шафи Шокової Заморозки відрізняються підвищеною холодопродуктивністю. Шокова Заморозка є єдиним методом консервації продуктів, яка дозволяє повністю зберегти смак і структуру продукту.

Інше спеціалізоване Холодильне обладнання також можна підібрати в інтернет-магазині CENTUR.

Перед покупкою звертайтайтесь за консультацією і наші фахівці допоможуть Вам правильно підібрати Холодильне устаткування.