ТІСТОМІСИЛЬНІ МАШИНИ


Mac.Pan Тістоміс MX70/2V
114-3179
MX70/2V Mac.Pan
136 216 ₴
MIXA 10
83-19996
290х590х580 0.37
35 267 ₴
MIXA 5
83-72496
280x590x580 0.37
32 095 ₴
MIXA TER 20 2V
83-90530
385х670х725 1.1
49 457 ₴
MIXA TER 30 2V
83-60739
435х750х810 1.7
53 213 ₴
Pizza Group Тістоміс IF22
114-479
P01IF02002 Pizza Group
60 405 ₴
Pizza Group Тістоміс IF22 2V
114-5953
P01IF04027 Італія
69 122 ₴
Pizza Group Тістоміс IF33
114-480
P01IF02003 Pizza Group
68 513 ₴
Pizza Group Тістоміс IF33 2V
114-6818
P01IF04028 шт
80 270 ₴
Pizza Group Тістоміс IF33 VS
114-6819
P01IF03022 шт
89 594 ₴
Pizza Group Тістоміс IF42
114-6821
P01IF02037 шт
81 283 ₴
Pizza Group Тістоміс IF42 2V
114-6822
P01IF04029 шт
91 621 ₴
Pizza Group Тістоміс IF42 VS
114-6823
P01IF03023 шт
100 743 ₴
Pizza Group Тістоміс IF53
114-6824
P01IF02038 шт
89 595 ₴
Pizza Group Тістоміс IF53 2V
114-6825
P01IF04030 шт
98 311 ₴
Pizza Group Тістоміс IF53 VS
114-6826
P01IF03024 шт
107 635 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM10
114-481
P01IF01001 Pizza Group
44 797 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM15
114-6815
P01IF01033 шт
49 460 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM17
114-6816
P01IF01034 шт
58 175 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM22
114-6817
P01IF01035 шт
62 432 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM33
114-6820
P01IF01036 шт
74 392 ₴
Pizza Group Тістоміс IFM7
114-6814
P01IF01037 шт
41 554 ₴
Pizza Group Тістоміс IR17 VS
114-482
P01IR03001 Pizza Group
90 405 ₴
Pizza Group Тістоміс IR22
114-5767
P01IR02002 шт
78 243 ₴
Pizza Group Тістоміс IR22 2V
114-5578
P01IR04005 шт
86 959 ₴
Pizza Group Тістоміс IR22 VS
114-4164
P01IR03002 Pizza Group
95 351 ₴
Pizza Group Тістоміс IR33
114-6828
P01IR02035 шт
85 541 ₴
Pizza Group Тістоміс IR33 2V
114-6652
P01IR04022 Італія
98 311 ₴
Pizza Group Тістоміс IR33 VS
114-486
P01IR03003 Pizza Group
107 635 ₴
Pizza Group Тістоміс IR42
114-6829
P01IR02036 шт
104 797 ₴
Pizza Group Тістоміс IR42 2V
114-6830
P01IR04023 шт
113 513 ₴
Pizza Group Тістоміс IR42 VS
114-5497
P01IR04007 шт
114 121 ₴
Pizza Group Тістоміс IR53
114-6831
P01IR02037 шт
107 230 ₴
Pizza Group Тістоміс IR53 2V
114-5714
P01IR04008 шт
115 945 ₴
Pizza Group Тістоміс IRM10
114-5511
P01IR01003 шт
53 716 ₴
Pizza Group Тістоміс IRM22
114-6827
P01IR01028 шт
81 486 ₴
TESTOMES INERT HYK15M VIBER (20л)
204-HYK15M
450х700х520 20
27 757 ₴
Тістоміс BERTA15 (Fimar)
64-37963
Одна Фіксована
80 479 ₴
Тістоміс BERTA25 (Fimar)
64-37964
Одна Фіксована
85 346 ₴
Тістоміс BERTA35 (Fimar)
64-37965
Одна Фіксована
87 812 ₴
Тістоміс FF30N (Fimar)
64-37966
Одна Фіксована
208 296 ₴
Тістоміс Fimar 18/SN-2
73-4083
Fimar (Италия) 670x390x600 мм
56 625 ₴
Тістоміс Fimar 38/SN-2
73-4079
Fimar (Италия) 800x480x711 мм
73 348 ₴
Тістоміс FORCELLA 50 (Sirman)
64-36112
Sirman Італія
374 651 ₴
Тістоміс GoodFood SM10A
101-32943
SM10 сталь
22 140 ₴
НОВИНКА
Тістоміс GoodFood SM20T2VFI
Тістоміс GoodFood SM20T2VFI
101-33461
SM20T2VFI сталь
30 627 ₴
НОВИНКА
Тістоміс GoodFood SM20T2VRB
Тістоміс GoodFood SM20T2VRB
101-33466
SM20T2VRB сталь
42 435 ₴
Показано від 1 до 50 з 720 (всього сторінок: 15)
ТІСТОМІСИЛЬНІ МАШИНИ
ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЙНУ ТІСТОМІСИЛЬНУ МАШИНУ
 
 
Тістомісильні машини– це обладнання, що призначене для замісу різного виду тіста для  вареників, чебуреків, заварного тіста, бесквіту. Процес приготування тіста полягає в змішуванні всіх необхідних інгредієнтів у відповідних пропорціях в однорідну масу, надаючи їй необхідних фізичних та механічних властивостей. Професійних тістоміс стане в нагоді для міні-пекарні чи великому виробництві, на кухні ресторану чи затишного, маленького кафе, піцерії чи кондитерському цеху – будь де, де працюють з тістом, мукою та виробами з борошна. 
 
 
Принцип роботи

Працювати з професійним тістомісом не складно, тому проводити спеціальне навчання пекарів не потрібно. У діжу тістоміса поміщаються інгредієнти для приготування тіста та натискається кнопка «Пуск». Апарат змішує продукти в заданому режимі. Під час замісу можна додавати необхідні інгредієнти не вимикаючи апарат. Перша швидкість використовується для змішування, друга формує правильну структуру тіста. Деякі торгові марки випускають тістомісильники з реверсом (третьою швидкістю). Вона допомагає видалити залишки продукту з робочого органу.
Професійні тістоміси оснащені відсікаючим пристроєм. Він знімає зайву напругу з вузла, а тісто отримує додаткову обробку. Після закінчення операції відключення відбувається автоматично або вручну. Професійні тістомісильні машини працюють безперебійно протягом зміни при повному чи частковому завантаженні.
 
 


 
Конструкція

Конструкція тістоміса передбачає 3 складові: місильний елемент, ємність для замісу і привід. Перший представлений у формі спіралі, лопаті, однієї-двох петель, вилки або інш. Його рух насичує тісто киснем, що в результаті дає більш пишний продукт. Діжа для тістоміса - знімна, підкатна (для великогабаритних моделей) або стаціонарна. Як правило, вона виконана з нержавіючої сталі, як і всі деталі, що контактують з продуктами. В основі роботи приводу лежить один з трьох принципів: ремінний, зубчастий або ланцюгової. Цей механізм і приводить в роботу всю систему.
Найбільш просунуті моделі також укомплектовані таймером, функцією автоматичного перекидання готової маси, додатковими режимами швидкостей, що спрощує завдання замісу тіста.

 
Характеристика

Привід. Механізм, що включає кілька передач окремо або в комбінації. Розрізняють такі приводи в професійних тістомісильних машинах:
Зубчастий – характеризується невеликим розміром апарату, високою надійністю механізмів. При цьому такі тістоміси дорогі та вимагають постійного технічного огляду.
Ремінний - характеризується плавністю, безшумністю, не вимагає мастила. Такі тістоміси недорогі та прості в обслуговуванні, але конструкція досить громіздка і термін служби ременя обмежений.
Ланцюговий - обладнання з компактними габаритами. Ланцюгові механізми довговічніші ремінних, але відрізняються дорожнечею. Вимагають регулярного змащення, характеризуються високим рівнем шуму.
Швидкості. На виробництві застосовують одно- і двошвидкісні тістомісильники. Для традиційних хлібобулочних виробів з жита і пшениці, приготованих шляхом тривалого бродіння, використовують одношвидкісні моделі. Вони акуратно впливають на клейковинний каркас. Для прискореного замісу застосовують тістомісильники з двома швидкостями. З їх допомогою збільшують здатність борошна поглинати вологу. Крім того, м'якуш виходить білим, структура поліпшується, черствіння продукту відбувається повільніше.
Місильний елемент.
  • S-образний (спіральний) - використовується для приготування дріжджового, листкового та прісного виду тіста (хліб, булочки, слойки, кекси та інші хлібобулочні та кондитерські вироби).
  • Горизонтальний (Z-подібний) - як правило використовується при замісі крутого тіста для вареників, пельменів, чебуреків, сушок, бубликів та іншого.
  • Планетарний (взбивальний) - може замісити різного роду тісто, перемішати фарш, а також виконати функції міксера - для приготування різноманітних кремів, зефіру, суфле.
  • Вилковий - універсальний, підходить для будь-якого виду тіста. Варіант для підприємств, що випускають французькі багети та італійську чіабатту. Місильний орган в формі вилки.
 

Як вибрати

В основонму на ринку представлено два типи тістомісильників. Один призначений для приготування крутого тіста, інший дріжджового. Вибір залежить від певних чинників:
Асортимент. Вироби з дріжджового, крутого, бісквітного, листкового тіста, з високою або низькою вологістю вимагають певних параметрів замісу. Залежно від продукції, що випускається використовуються моделі тістоміса з додатковими функціями - декількома швидкостями, нижньою планкою замісу, одно/двомоторні. Наприклад, для хліба з житнього і житньо-пшеничного борошна не потрібен активний заміс, він руйнує крохмальні зерна і в результаті погіршується якість готових виробів. Двохшвидкістна тістомісильна машина підходить для білого хліба і безопарних виробів. Для випічки з опарного тіста підійде тістоміс з однією швидкістю.
Об'єм виробництва. Даний показник визначає обсяг діжі. Якщо підприємство випускає випічку для «власних потреб», наприклад, в кафе, то досить буде продуктивності в 5 літрів за цикл. Виходячи з конструктивних особливостей обладнання, розрізняють діжі стаціонарні (в планетарних тістомісильних машинах і моделях для крутого тіста) і тих що обертаються (для дріжджового тіста). Останні рухаються під дією електромеханічного приводу, пов'язаного з двигуном або під тиском тістових мас в процесі замісу (моделі без трансмісії).
Якщо мова йде про міні-пекарню середнього рівня, яка виробляє від п'ятисот до тисячі кілограмів виробів за 10-12 годин зміни, для вас підійде тістоміс з об'ємом діжі на 140 літрів. У нього - достатня продуктивність одного замісу. Мінімальний обсяг діжі, для невеликих кулінарних цехів, - 60 літрів, максимальний - 330 літрів.
Продуктивність. При визначенні потрібного показника продуктивності тістоміса можна орієнтуватися на характеристики вашої пекарської шафи. Тоді всі процеси приготування випічки будуть у вашому цеху синхронізовані. Потужність пристрою безпосередньо залежить від обсягу чаші, інакше ви або будете витрачати надто багато електроенергії дарма, або не забезпечите потрібний обсяг продукції на виході.
Якщо ви випікаєте тільки хліб, багети і піцу, логічно придбати вузькопрофільні обладнання - для замісу дріжджового напівфабрикату. В інших випадках раціональніше придбати універсальну машину, конструкція якої враховує особливості структури різного виду тіста - пісочного, з підвищеною або зниженою вологістю і так далі. Деякі тістоміси більш універсальні і комплектуються декількома змінними насадками. Купівля такого пристрою найбільш доцільна для невеликого виробництва, яке випускає широкий асортимент продукції.
Є свої вимоги і до якості матеріалу, з якого зроблена чаша. Оптимальний варіант - нержавіюча сталь.
 
 
Всі секрети правильного вибору Професійного Тістомісу саме для Ваших потреб можна отримати від менеджерів інтернет-магазину CENTUR.