ТІСТОМІСИЛЬНІ МАШИНИ


Mac.Pan Тістоміс MX70/2V
114-3179
MX70/2V Mac.Pan
129785 Грн
MIXA 10
83-19996
290х590х580 0.37
33956 Грн
MIXA 20
83-19965
385х670х725 0.75
42194 Грн
MIXA 5
83-72496
280x590x580 0.37
30902 Грн
MIXA TER 20 2V
83-90530
385х670х725 1.1
48222 Грн
MIXA TER 30 2V
83-60739
435х750х810 1.7
51236 Грн
MIXA TER 40 2V
83-30948
480х820х850 1.7
66707 Грн
MIXA TER 50 2V
83-1157
480х805х850 2.0
72333 Грн
Pizza Group Тістоміс IF22
114-479
P01IF02002 Pizza Group
54850 Грн
Pizza Group Тістоміс IF33
114-480
P01IF02003 Pizza Group
65279 Грн
Pizza Group Тістоміс IFM10
114-481
P01IF01001 Pizza Group
40558 Грн
Pizza Group Тістоміс IR17 VS
114-482
P01IR03001 Pizza Group
82274 Грн
Pizza Group Тістоміс IR22
114-5767
P01IR02002 шт
71266 Грн
Pizza Group Тістоміс IR22 2V
114-5578
P01IR04005 шт
79184 Грн
Pizza Group Тістоміс IR22 VS
114-4164
P01IR03002 Pizza Group
86909 Грн
Pizza Group Тістоміс IR33 VS
114-486
P01IR03003 Pizza Group
97918 Грн
Pizza Group Тістоміс IR42 VS
114-5497
P01IR04007 шт
103906 Грн
Pizza Group Тістоміс IR53 2V
114-5714
P01IR04008 шт
105450 Грн
Pizza Group Тістоміс IRM10
114-5511
P01IR01003 шт
48669 Грн
TESTOMES INERT HYK15M VIBER (20л)
204-HYK15M
450х700х520 20
26065 Грн
Тістоміс Alimacchine SM50FT2VTX WHEELS+GG+ OVERHEAD CONTROLS+VS
3-62296
Alimacchine Італія
149469 Грн
Тістоміс Fimar 18/SN-2
73-4083
Fimar (Италия) 670x390x600 мм
51116 Грн
Тістоміс Fimar 38/SN-2
73-4079
Fimar (Италия) 800x480x711 мм
66212 Грн
Тістоміс FORCELLA 50 (Sirman)
64-36112
Sirman Італія
363053 Грн
Тістоміс GoodFood SM10A
101-32943
SM10 сталь
20790 Грн
Тістоміс GoodFood SM30T2V
101-32978
SM30T2V сталь
29453 Грн
Тістоміс GoodFood SM30T2V380
101-33177
SM30T2V380 сталь
27720 Грн
Тістоміс GoodFood SM60T2V
101-33288
SM60T2V сталь
54574 Грн
Тістоміс H20
83-53608
1.5
26120 Грн
Тістоміс H30
83-53639
1.5
28130 Грн
Тістоміс iK 25/2 (Moretti Forni)
64-37152
Moretti Forni Італія
484800 Грн
Тістоміс iK 35 (Moretti Forni)
64-37154
Moretti Forni Італія
472207 Грн
Тістоміс iK 35/2 (Moretti Forni)
64-37153
Moretti Forni Італія
507457 Грн
Тістоміс IT/50 P (Moretti Forni)
64-37249
Moretti Forni Італія
1094018 Грн
Тістоміс IT/80 P (Moretti Forni)
64-37250
Moretti Forni Італія
1607496 Грн
Тістоміс L 10M GGF
62-L10M235
600X350X700 ЕЛЕКТРО
34314 Грн
Тістоміс Restoitalia SK10MOTW
3-55319
Restoitalia Італія
44556 Грн
Тістоміс Restoitalia SK202VTW
3-55320
Restoitalia Італія
66236 Грн
Тістоміс Restoitalia SK402VTW
3-55322
Restoitalia Італія
88620 Грн
Тістоміс TUFF 10 (Sirman)
64-36152
Sirman Італія
157809 Грн
Тістоміс TUFF 10 EL (Sirman)
64-36153
Sirman Італія
168158 Грн
Тістоміс інерційний 2-х швидкісний Bosfor UHT-10V2 (19 л)
204-UHT-10V2
450x620x560 10 кг борошна/13 кг тіста
27990 Грн
Тістоміс інерційний 2-х швидкісний Bosfor UHT-15V2 (30 л)
204-UHT-15V2
550х750х650 15 кг борошна/20 кг тіста
35882 Грн
Тістоміс інерційний 2-х швидкісний Bosfor UHT-5V2 (12 л)
204-UHT-5V2
350х650х550 5 кг борошна/7 кг тіста
22638 Грн
Тістоміс інерційний Bosfor UHM15M (30 л)
204-UHM15M
550х750х650 30
35728 Грн
Показано від 1 до 50 з 658 (всього сторінок: 14)
ТІСТОМІСИЛЬНІ МАШИНИ
ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЙНУ ТІСТОМІСИЛЬНУ МАШИНУ
 
 
Тістомісильні машини– це обладнання, що призначене для замісу різного виду тіста для  вареників, чебуреків, заварного тіста, бесквіту. Процес приготування тіста полягає в змішуванні всіх необхідних інгредієнтів у відповідних пропорціях в однорідну масу, надаючи їй необхідних фізичних та механічних властивостей. Професійних тістоміс стане в нагоді для міні-пекарні чи великому виробництві, на кухні ресторану чи затишного, маленького кафе, піцерії чи кондитерському цеху – будь де, де працюють з тістом, мукою та виробами з борошна. 
 
 
Принцип роботи

Працювати з професійним тістомісом не складно, тому проводити спеціальне навчання пекарів не потрібно. У діжу тістоміса поміщаються інгредієнти для приготування тіста та натискається кнопка «Пуск». Апарат змішує продукти в заданому режимі. Під час замісу можна додавати необхідні інгредієнти не вимикаючи апарат. Перша швидкість використовується для змішування, друга формує правильну структуру тіста. Деякі торгові марки випускають тістомісильники з реверсом (третьою швидкістю). Вона допомагає видалити залишки продукту з робочого органу.
Професійні тістоміси оснащені відсікаючим пристроєм. Він знімає зайву напругу з вузла, а тісто отримує додаткову обробку. Після закінчення операції відключення відбувається автоматично або вручну. Професійні тістомісильні машини працюють безперебійно протягом зміни при повному чи частковому завантаженні.
 
 


 
Конструкція

Конструкція тістоміса передбачає 3 складові: місильний елемент, ємність для замісу і привід. Перший представлений у формі спіралі, лопаті, однієї-двох петель, вилки або інш. Його рух насичує тісто киснем, що в результаті дає більш пишний продукт. Діжа для тістоміса - знімна, підкатна (для великогабаритних моделей) або стаціонарна. Як правило, вона виконана з нержавіючої сталі, як і всі деталі, що контактують з продуктами. В основі роботи приводу лежить один з трьох принципів: ремінний, зубчастий або ланцюгової. Цей механізм і приводить в роботу всю систему.
Найбільш просунуті моделі також укомплектовані таймером, функцією автоматичного перекидання готової маси, додатковими режимами швидкостей, що спрощує завдання замісу тіста.

 
Характеристика

Привід. Механізм, що включає кілька передач окремо або в комбінації. Розрізняють такі приводи в професійних тістомісильних машинах:
Зубчастий – характеризується невеликим розміром апарату, високою надійністю механізмів. При цьому такі тістоміси дорогі та вимагають постійного технічного огляду.
Ремінний - характеризується плавністю, безшумністю, не вимагає мастила. Такі тістоміси недорогі та прості в обслуговуванні, але конструкція досить громіздка і термін служби ременя обмежений.
Ланцюговий - обладнання з компактними габаритами. Ланцюгові механізми довговічніші ремінних, але відрізняються дорожнечею. Вимагають регулярного змащення, характеризуються високим рівнем шуму.
Швидкості. На виробництві застосовують одно- і двошвидкісні тістомісильники. Для традиційних хлібобулочних виробів з жита і пшениці, приготованих шляхом тривалого бродіння, використовують одношвидкісні моделі. Вони акуратно впливають на клейковинний каркас. Для прискореного замісу застосовують тістомісильники з двома швидкостями. З їх допомогою збільшують здатність борошна поглинати вологу. Крім того, м'якуш виходить білим, структура поліпшується, черствіння продукту відбувається повільніше.
Місильний елемент.
  • S-образний (спіральний) - використовується для приготування дріжджового, листкового та прісного виду тіста (хліб, булочки, слойки, кекси та інші хлібобулочні та кондитерські вироби).
  • Горизонтальний (Z-подібний) - як правило використовується при замісі крутого тіста для вареників, пельменів, чебуреків, сушок, бубликів та іншого.
  • Планетарний (взбивальний) - може замісити різного роду тісто, перемішати фарш, а також виконати функції міксера - для приготування різноманітних кремів, зефіру, суфле.
  • Вилковий - універсальний, підходить для будь-якого виду тіста. Варіант для підприємств, що випускають французькі багети та італійську чіабатту. Місильний орган в формі вилки.
 

Як вибрати

В основонму на ринку представлено два типи тістомісильників. Один призначений для приготування крутого тіста, інший дріжджового. Вибір залежить від певних чинників:
Асортимент. Вироби з дріжджового, крутого, бісквітного, листкового тіста, з високою або низькою вологістю вимагають певних параметрів замісу. Залежно від продукції, що випускається використовуються моделі тістоміса з додатковими функціями - декількома швидкостями, нижньою планкою замісу, одно/двомоторні. Наприклад, для хліба з житнього і житньо-пшеничного борошна не потрібен активний заміс, він руйнує крохмальні зерна і в результаті погіршується якість готових виробів. Двохшвидкістна тістомісильна машина підходить для білого хліба і безопарних виробів. Для випічки з опарного тіста підійде тістоміс з однією швидкістю.
Об'єм виробництва. Даний показник визначає обсяг діжі. Якщо підприємство випускає випічку для «власних потреб», наприклад, в кафе, то досить буде продуктивності в 5 літрів за цикл. Виходячи з конструктивних особливостей обладнання, розрізняють діжі стаціонарні (в планетарних тістомісильних машинах і моделях для крутого тіста) і тих що обертаються (для дріжджового тіста). Останні рухаються під дією електромеханічного приводу, пов'язаного з двигуном або під тиском тістових мас в процесі замісу (моделі без трансмісії).
Якщо мова йде про міні-пекарню середнього рівня, яка виробляє від п'ятисот до тисячі кілограмів виробів за 10-12 годин зміни, для вас підійде тістоміс з об'ємом діжі на 140 літрів. У нього - достатня продуктивність одного замісу. Мінімальний обсяг діжі, для невеликих кулінарних цехів, - 60 літрів, максимальний - 330 літрів.
Продуктивність. При визначенні потрібного показника продуктивності тістоміса можна орієнтуватися на характеристики вашої пекарської шафи. Тоді всі процеси приготування випічки будуть у вашому цеху синхронізовані. Потужність пристрою безпосередньо залежить від обсягу чаші, інакше ви або будете витрачати надто багато електроенергії дарма, або не забезпечите потрібний обсяг продукції на виході.
Якщо ви випікаєте тільки хліб, багети і піцу, логічно придбати вузькопрофільні обладнання - для замісу дріжджового напівфабрикату. В інших випадках раціональніше придбати універсальну машину, конструкція якої враховує особливості структури різного виду тіста - пісочного, з підвищеною або зниженою вологістю і так далі. Деякі тістоміси більш універсальні і комплектуються декількома змінними насадками. Купівля такого пристрою найбільш доцільна для невеликого виробництва, яке випускає широкий асортимент продукції.
Є свої вимоги і до якості матеріалу, з якого зроблена чаша. Оптимальний варіант - нержавіюча сталь.
 
 
Всі секрети правильного вибору Професійного Тістомісу саме для Ваших потреб можна отримати від менеджерів інтернет-магазину CENTUR.