Піч пароконвекційна FAGOR AСE-202 (Іспанія)
- Пароконвектомат інжекторний.
- 20 GN-2/1 або 40 GN-1/1.
- Управління за допомогою кнопок та двох джойстиків.
- Чотири режими приготування: Пар, регенерація, комбінований режим і режим конвекції (до 300ºC).
- Дві швидкості вентилятора.
- Система охолодження камери.
- Реверсивний вентилятор.
- Електронний датчик температури.
- Система виявлення помилок.
- Програма миття камери.
Універсальний пароконвектомат лінії Concept Optima підійде для всіх типів теплової обробки: запікання, підсмажування, гриль, тушнення, варіння на пару, приготування їжі при низьких температурах.
Пароконвектомат - ідеальний для будь-якої кухні в ресторані, барі, їдальні - для випічки кондитерських і хлібобулочних виробів, а також приготування м'яса, риби, птиці і овочів. Завдяки наявності пара сохраняється соковитість, консистенція, форма і колір продукту.
Професійний пароконвектомат дозволяє проводити обробку продуктів при мінімальному використанні масла і води, при цьому зберігаючи вітамінний і мінералогічний склад приготованого блюда.
Піч з інжекторною системою пароутворення діє за принципом прямого вприскування води в камеру по дотичній на розташовані вокург вентилятора колоподібні Тени. Вода по трубочці надходить прямо до турбіни, розщеплюючи воду на найдрібніші частинки, які потім при випаровуванні перетворюються на пару.