Гастроємності із нержавіючої сталі BRILLIS GN 1/1, глибина 20 - 200 мм
Гастрономічні ємності (гастроємності) бувають різних типів: перфоровані, стандартні, гастроємності з кришкою.
Гастроємності із нержавіючої сталі – найбільш затребувані серед усіх гастроємностей. Вони зносостійкі, не підлягають корозії при взаємодії з харчовими продуктами.
Такі гастроємності можуть використовуватися для заморожування і зберігання продуктів харчування. Їх також можна використовувати для підігрівання або варки продуктів на водяній бані.
Гастроємності із нержавіючої сталі активно використовуються у кейтерінгу для транспортування продуктів, оскільки вони фактично не мають обмежень ні по від'ємній, ні по додатній температурі.
Нержавіючі гастроємності чудово підходять для демонстрації продуктів завдяки красивій блискучій поверхні, яка, до того ж легко миється.
Товщина сталі у гастроємностях, зазвичай, знаходиться у межах 0,6-0,7 мм.
Стандартні гастроємності з нержавійки (нержавіюча сталь)
Тип | Зовнішні розміри, мм | Місткість, л |
Гастроємність GN 1/1 глибина 20 - 200 мм | ||
GN 1/1-20 | 530X325 | 2,5 |
GN 1/1-40 | 530X325 | 6 |
GN 1/1-65 | 530x325 | 9 |
GN 1/1-100 | 530x325 | 14 |
GN 1/1-150 | 530x325 | 21 |
GN 1/1-200 | 530x325 | 28 |