Піч пароконвекційна FAGOR ACE-0623 (Іспанія)
- Пароконвектомат інжекторний.
- Управління за допомогою кнопок та двох джойстиків.
- Чотири режими приготування: пара, регенерація, комбінований режим і режим конвекції (до 300 ºC).
- Дві швидкості вентилятора.
- Система охолодження камери.
- Реверсивний вентилятор.
- Електронний датчик температури.
- Система виявлення помилок.
- Програма миття камери.
Універсальний пароконвектомат лінії Concept Optima підійде для всіх типів теплової обробки: запікання, підсмажування, гриль, гасіння, варіння на пару, приготування їжі при низьких температурах.
Пароконвектомат - ідеальний для будь-якої кухні в ресторані, барі, їдальні - для випічки кондитерських і хлібобулочних виробів, а також приготування м'яса, риби, птиці і овочів. Завдяки наявності пара сохраняється соковитість, консистенція, форма і колір продукту.
Професійний пароконвектомат дозволяє проводити обробку продуктів при мінімальному використанні масла і води, при цьому зберігаючи вітамінний і мінералогічний склад приготованого блюда.
Піч з інжекторної системою пароутворення діє за принципом прямого вприскування води в камеру по дотичній на розташовані вокург вентилятора колоподібні Тени.
Вода по трубочці надходить прямо до турбіни, розщеплюючи воду на найдрібніші частинки, які потім при випаровуванні перетворюються на пару.