Піч пароконвекційна CUSTOMHEAT 43MB HumB 6510004, універсальна
- Механічне управління
- Кількість рівнів: 4
- Відстань між рівнями: 70 мм
- Розмір дека: 4 шт. 433х333 мм
- Температурний режим: + 30 ° C... + 270 °C
- Кількість вентиляторів: 1
- Тип пароутворення: інжектор
- Таймер: 120 хв
Пароконвектомат 43MB HumB CustomHeat найкраще справляється зі складною роботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів.
Методом обробки продуктів в пароконвектоматі є конвекція (циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери), приготування з використанням пари різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пар і гаряче повітря.
Завдяки герметичності робочої камери циркулююче повітря втягується вентилятором і заново проходить через ТЕНи. За рахунок цього відбувається швидке нагрівання робочої камери пароконвектомата до заданої температури від 30 °C до 270 °C. Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не уварюються і не ужарюються, немає необхідності використовувати олію і жир.
Реальна економія за цими параметрами становить близько 30%, а олії - 95%. Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70% від загального числа всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим заміняють 40% теплового обладнання.
У печах CustomHeat встановлений спеціальний електронний інвертор, який сам знижує обороти двигунів вентиляторів і зупиняє їх всього на 3 секунди. Це збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їх поломки.
У комплектацію кожного пароконвектомата входять:
- реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їх згоряння;
- 1, 2 або 3 ТЕНа (в залежності від моделі) потужністю 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожен (в залежності від моделі та призначення конвектомата), керованих термостатом;
- таймер, за допомогою якого встановлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності;
- реле плавного регулювання пари, за допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів;
- кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100% до 75%;
- внутрішнє освітлення камери здійснюється за допомогою світлодіодів;
- подвійні термоізолюючі бічні стінки дозволяють ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник;
- двері пароконвектомата забезпечена подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби;