Стелаж кондитерський КИЙ-В, 715х540 мм, для гастроємностей GN 2/1, без коліс
9 611 ₴
- Конструкція стелажу стандартизована під гастроємності GN 2/1
- Стелаж кондитерський може бути виготовлений за ескізами замовника.
Стелаж кондитерський також відомий як «шпилька», призначений для викладки і зберігання продуктових товарів в умовах громадських пекарень, кондитерських і інших промислових цехів.
Характеристика
Матеріал корпусу
харчова нержавіюча сталь
Висота
1680 мм
Глибина
540 мм
Ширина
715 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість полиць, шт
14
Рухома основа
без коліс
Відгуків: 0
Середня оцінка: 0
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари