Стелаж кондитерський КИЙ-В, 1160х670 мм, для гастроємностей GN 2/1, подвійний, на колесах
20 388 ₴
- Стелаж кондитерський подвійний
- Конструкція стелажу стандартизована під гастроємності GN 2/1
- Стелажі комплектуються поворотними колесами з гальмівним пристроєм.
- Стелаж кондитерський може бути виготовлений за ескізами замовника.
Стелаж кондитерський також відомий як «шпилька», призначений для викладки і зберігання продуктових товарів в умовах громадських пекарень, кондитерських і інших промислових цехів.
Характеристика
Матеріал корпусу
харчова нержавіюча сталь
Висота
1680 мм
Глибина
670 мм
Ширина
1160 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість полиць, шт
2х14
Рухома основа
4 колеса з фіксаторами
Максимальне навантаження, кг
Відгуків: 0
Середня оцінка: 0
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари