Піч пароконвекційна CUSTOMHEAT 64BXH
- Кондитерський з контролем швидкості вентилятора
- Механічне управління
- Кількість рівнів: 6
- Відстань між рівнями: 80 мм
- Розмір дека: 6 шт. 600х400 мм
- Температурний режим: + 30 ° C... + 270 °C
- Кількість вентиляторів: 2 (2 швидкості)
- Тип пароутворення: інжектор
- Таймер: 120 хв
Пароконвектомат 64BXH CustomHeat найкраще справляється зі складною роботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів.
Методом обробки продуктів в пароконвектоматі є конвекція (циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери), приготування з використанням пара різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пар і гаряче повітря.
Завдяки герметичності робочої камери циркулює повітря втягується вентилятором і заново проходить через Тени. За рахунок цього відбувається швидке нагрівання робочої камери пароконвектоматі до заданої температури від 30 ° C до 270 ° C.
Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не уварюються і не ужаріваются, немає необхідності використовувати масло і жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30%, а масла - 95%.
Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70% від загального числа всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим заміняють 40% теплового обладнання.
У печах CustomHeat встановлений спеціальний електронний инвертер, який сам знижує обороти двигунів вентиляторів і зупиняє їх всього на 3 секунди. Це збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їх поломки.
У комплектацію кожного пароконвектомата входять:
- Реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їх згоряння;
- 1, 2 або 3 Тена (в залежності від моделі) потужністю 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожен (в залежності від моделі та призначення конвектомата), керованих термостатом;
- Таймер, за допомогою якого встановлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності;
- Реле плавного регулювання пара, за допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів.;
- Кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100% до 75%;
- Внутрішнє освітлення камери здійснюється за допомогою світлодіодів;
- Подвійні термоизолирующие бічні стінки дозволяють ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник;
- Двері пароконвектомата забезпечена подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби;
- Більшість пароконвектоматов випускається з універсальними направляючими, виконаними з харчової нержавіючої сталі AISI 304, які дозволяють використовувати як листи розміром 600 х 400 мм, так і GN1 / 1