Шафа розстійна GARBIN 95P
Шафа Garbin 95 P широко використовується на ринку фаст-фуду, завдяки своїй надійності і безпеці в експлуатації. Розстійні шафи Garbin призначені для вистоювання швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста і застосовується в пекарнях малої потужності спільно з печами Garbin одного формату; оснащені простою системою парозволоження і мають можливість плавного регулювання температури. У висувний піддон з губкою в нижній частини розстійної шафи наливається вода; розташований внизу тен нагріває воду в піддоні і викликає її випаровування; таким чином, всередині шафи утворюється волога і тепле середовище, необхідне для вистоювання дріжджових виробів. При розстійці напівфабрикати витримують у розстійній шафі протягом 60 хвилин при температурі 40-45 градусів; при цьому дріжджові вироби "піднімаються", збільшуючись в об'ємі приблизно в 1,5-2 рази. Матеріал корпусу - фарбований метал. Внутрішній об'єм шафи - нержавіюча сталь. 2 дверцят. Механічна система управління.