Шафа розстійна PIRON PL9010 (Італія)
- Місткість - 10 дек 600х400
- Відстань між рівнями - 75 мм
- Температура - 30-60 °С
- Контейнер для води.
Для підготовки тіста, особливо дріжджового, необхідний час для бродіння і підняття тіста необхідна розстійка. Під час вистоювання відбувається процес контрольованого бродіння тіста, що збільшує тістову заготівлю в 2-3 рази, підвищує смакові і зовнішні якості продукції. Як правило, розстійка проводиться при температурі до 40 °С і вологості 75-85%.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри деко, мм
600х400
Висота
600 мм
Глибина
800 мм
Ширина
920 мм
Відстань між рівнями, мм
75
Кількість рівнів, шт
10
Температура, ºС
+30 ...+60
Напруга, В
220
Потужність, кВт
2
Вага, кг
50
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари