Шафа розстійна MOFFAT Е87 208
Шафи розстійні використовують для підготовки дріжджового тіста до процесу випікання. Це обладнання користується величезним попитом у спеціалізованих пекарнях, міні-булочних, кондитерських, їдалень, піцеріях, кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування. Він необхідний для створення оптимальних передумов для випічки тіста. Розстойкою називається процес бродіння заготовки тіста перед випічкою. Розстойка здатна зменшити щільність тіста, а також сприяє збільшенню його обсягу, іноді в кілька разів. При формуванні заготовок через видалення бульбашок вуглекислого газу, збільшується щільність тіста, втрачається його пористість і еластичність. Розстойка завдяки спеціально підібраному режиму температури і вологості повертає тісту колишні параметри і навіть покращує їх. В результаті готова продукція набуває м'якість і пишність, навіть якщо тісто раніше заморожувалося. Розстоєчна шафа складається з власне шафи, дверки (металевої, скляної або комбінованої), огорожі з ванною, парозволоження, а також пункту управління.
Характеристика
Матеріал корпусу
Розміри деко, мм
Висота
1600 мм
Глибина
810 мм
Ширина
710 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість рівнів, шт
Температура, ºС
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1,8
Вага, кг
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари