Шафа розстійна GARBIN (Італія)

Код товару:
15784
Виробник
GARBIN (Італія)
Наявність:
Немає в наявності
85 697 ₴

Шафи розстійні використовують для підготовки дріжджового тіста до процесу випікання. Це обладнання користується величезним попитом в спеціалізованих хлібопекарнях, міні-булочних, кондитерських, їдальнях, піцеріях, кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування. Вона необхідна для створення оптимальних попередніх умов для випічки тіста. Розстійкою називається процес бродіння заготовки тіста перед випічкою. Розстійка здатна зменшити щільність тіста, а також сприяє збільшенню його обсягу, іноді в кілька разів. При формуванні заготовок через видалення бульбашок вуглекислого газу, збільшується щільність тіста, втрачається його пористість і еластичність. Розстійка завдяки спеціально підібраному режиму температури і вологості повертає тісту колишні параметри і навіть покращує їх. У результаті готова продукція набуває м'якість і пишність, навіть якщо тісто раніше заморожувалося. Розстійна шафа складається, власне, з шафи, дверки (металевої, скляної або комбінованої), огорожі з ванночкою, парозволоження, а також пункту управління.

Шафа розстійна GARBIN (Італія)
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри деко, мм
600х400
Висота
900 мм
Глибина
740 мм
Ширина
970 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість рівнів, шт
16
Температура, ºС
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1,5
Вага, кг
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари