Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.L2, без клапана (Туреччина)

Код товару:
27109
Наявність:
Немає в наявності
130 118 ₴
  • Піч для м'ясного хліба і лахмаджун (без клапана) - тільки для відкритого повітря
  • Витрата на газ природний 3,5 м3/год
  • Робоча температура: 180 ºC - 200 ºC
  • Усередині піч виготовлена ​​з вогнетривкої цегли 300х300х35 мм
  • Нижня частина з оцинкованої сталі
  • Верхня частина повністю ізольована
  • Зовнішнє покриття може бути оброблено керамікою будь-якого кольору

Лахмаджун (арм. Լահմաջո лахмаджо, тур. Lahmacun лахмаджун, від араб. لحم بعجين Лахму бі-Аджіна - «м'ясо з тістом») - популярне східне блюдо.
Відповідно до національних уподобаннями його називають вірменською, турецькою чи арабською піцою.
Основу страви становить тонкий хрусткий хлібний коржик, на який укладаються м'ясний фарш (баранина, рідше яловичина), помідори і / або томатний соус, болгарський перець, цибуля, часник, зелень, чорний перець, орегано.     
Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.L2, без клапана (Туреччина) Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.L2, без клапана (Туреччина)
Матеріал корпусу
кераміка/вогнетривка цегла
Висота
1720/2020
Глибина
1400 мм
Ширина
1200 мм
Тип
мангал-барбекю
Вага, кг
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари