Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.D5, з клапаном (Туреччина)

Код товару:
27115
Наявність:
Немає в наявності
211 153 ₴
  • Піч для м'ясного хліба і лахмаджун (з клапаном) - тільки для відкритого повітря
  • Витрата на газ природний 5,7 м3/год
  • У печах, що працюють на природному газі, є крани з магнітними запобіжними клапанами
  • Робоча температура: 180 ºC - 200 ºC
  • Усередині піч виготовлена ​​з вогнетривкої цегли 300х300х35 мм
  • Нижня частина з оцинкованої сталі
  • Верхня частина повністю ізольована
  • Зовнішнє покриття може бути оброблено керамікою будь-якого кольору

Лахмаджун (арм. Լահմաջո лахмаджо, тур. Lahmacun лахмаджун, від араб. لحم بعجين Лахму бі-Аджіна - «м'ясо з тістом») - популярне східне блюдо.
Відповідно до національних уподобаннями його називають вірменською, турецькою чи арабською піцою.
Основу страви становить тонкий хрусткий хлібний коржик, на який укладаються м'ясний фарш (баранина, рідше яловичина), помідори і / або томатний соус, болгарський перець, цибуля, часник, зелень, чорний перець, орегано.          
Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.D5, з клапаном (Туреччина) Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.D5, з клапаном (Туреччина)
Матеріал корпусу
кераміка/вогнетривка цегла
Висота
1720/2020
Глибина
1800 мм
Ширина
1600 мм
Тип
мангал-барбекю
Вага, кг
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари