Піч для м'ясного хліба та лахмаджун EMPERO PLF.L4, без клапана (Туреччина)
159 132 ₴
- Піч для м'ясного хліба і лахмаджун (без клапана) - тільки для відкритого повітря
- Витрата на газ природний 3,9 м3/год
- Робоча температура: 180 ºC - 200 ºC
- Усередині піч виготовлена з вогнетривкої цегли 300х300х35 мм
- Нижня частина з оцинкованої сталі
- Верхня частина повністю ізольована
- Зовнішнє покриття може бути оброблено керамікою будь-якого кольору
Лахмаджун (арм. Լահմաջո лахмаджо, тур. Lahmacun лахмаджун, від араб. لحم بعجين Лахму бі-Аджіна - «м'ясо з тістом») - популярне східне блюдо.
Відповідно до національних уподобаннями його називають вірменською, турецькою чи арабською піцою.
Основу страви становить тонкий хрусткий хлібний коржик, на який укладаються м'ясний фарш (баранина, рідше яловичина), помідори і / або томатний соус, болгарський перець, цибуля, часник, зелень, чорний перець, орегано.
Характеристика
Матеріал корпусу
кераміка/вогнетривка цегла
Висота
1720/2020
Глибина
1600 мм
Ширина
1400 мм
Тип
мангал-барбекю
Вага, кг
Відгуків: 0
Середня оцінка: 0
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари