Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC323 (Італія)

Код товару:
23624
Наявність:
Товар закінчується
76 407 ₴
  • Місткість 3 дека GN2 / 3;
  • Продуктивність охолодження 7 кг + 90 °С / + 3 °С
  • Продуктивність заморозки 5 кг + 90 °С / -18 °С
  • Зовні і всередині AISI304
  • Цифрове управління
  • Ізоляція 60 мм
  • Комплектація: термо щуп, 1 решітка
  • Без ел. вилки

Апарат шокової заморозки призначений для швидкого охолодження і заморожування продуктів харчування, напівфабрикатів, ягід, овочів і фруктів.
Застосування шафи шокового охолодження і заморожування ефективно оптимізує роботу не тільки ресторану та інших підприємств громадського харчування, а й виробництв, розрахованих на приготування великих обсягів їжі для кейтерингу або мереж фастфуду, виробництв з широким асортиментом напівфабрикатів високого ступеня готовності.
Динамічність проникнення холоду всередину продукту дуже важлива, адже від цього безпосередньо залежатиме рівномірність розподілу в тканинах продуктів кристалів льоду, що в результаті сприятливо позначиться на збереженні структури і мінералогічного складу їжі.
Шокова заморозка дозволяє зберегти готові продукти на більш тривалий термін без порушення норм гігієни, зберігаючи при цьому їх поживну цінність і смакові якості на весь термін зберігання.
Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC323 (Італія) Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC323 (Італія) Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC323 (Італія)
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
3хGN2/3
Висота
490 мм
Глибина
640 мм
Ширина
650 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
7
Заморожування до -18°С, кг/хв
5
Напруга, В
220
Потужність, кВт
0,45
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари