Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC101164 +90 (Італія)
- Місткість 10 дек GN1 / 1 або 10 листів 600х400
- Продуктивність охолодження 40 кг + 90 °С / + 3 °С
- Продуктивність заморозки 25 кг + 90 °С / -18 °С
- Зовні і всередині AISI304
- Цифрове управління
- Комплектація: термо щуп, 1 решітка
- Без ел. вилки
Апарат шокової заморозки призначений для швидкого охолодження і заморожування продуктів харчування, напівфабрикатів, ягід, овочів і фруктів.
Застосування шафи шокового охолодження і заморожування ефективно оптимізує роботу не тільки ресторану та інших підприємств громадського харчування, а й виробництв, розрахованих на приготування великих обсягів їжі для кейтерингу або мереж фастфуду, виробництв з широким асортиментом напівфабрикатів високого ступеня готовності.
Динамічність проникнення холоду всередину продукту дуже важлива, адже від цього безпосередньо залежатиме рівномірність розподілу в тканинах продуктів кристалів льоду, що в результаті сприятливо позначиться на збереженні структури і мінералогічного складу їжі.
Шокова заморозка дозволяє зберегти готові продукти на більш тривалий термін без порушення норм гігієни, зберігаючи при цьому їх поживну цінність і смакові якості на весь термін зберігання.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
10xGN1/1
Висота
1820 мм
Глибина
860 мм
Ширина
820 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
60
Заморожування до -18°С, кг/хв
40
Напруга, В
220
Потужність, кВт
3,3
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари