Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC101164 +90 (Італія)

Код товару:
23627
Наявність:
Товар закінчується
249 601 ₴
  • Місткість 10 дек GN1 / 1 або 10 листів 600х400
  • Продуктивність охолодження 40 кг + 90 °С / + 3 °С
  • Продуктивність заморозки 25 кг + 90 °С / -18 °С
  • Зовні і всередині AISI304
  • Цифрове управління
  • Комплектація: термо щуп, 1 решітка
  • Без ел. вилки

Апарат шокової заморозки призначений для швидкого охолодження і заморожування продуктів харчування, напівфабрикатів, ягід, овочів і фруктів.
Застосування шафи шокового охолодження і заморожування ефективно оптимізує роботу не тільки ресторану та інших підприємств громадського харчування, а й виробництв, розрахованих на приготування великих обсягів їжі для кейтерингу або мереж фастфуду, виробництв з широким асортиментом напівфабрикатів високого ступеня готовності.
Динамічність проникнення холоду всередину продукту дуже важлива, адже від цього безпосередньо залежатиме рівномірність розподілу в тканинах продуктів кристалів льоду, що в результаті сприятливо позначиться на збереженні структури і мінералогічного складу їжі.
Шокова заморозка дозволяє зберегти готові продукти на більш тривалий термін без порушення норм гігієни, зберігаючи при цьому їх поживну цінність і смакові якості на весь термін зберігання.
Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC101164 +90 (Італія) Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC101164 +90 (Італія)
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
10xGN1/1
Висота
1820 мм
Глибина
860 мм
Ширина
820 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
60
Заморожування до -18°С, кг/хв
40
Напруга, В
220
Потужність, кВт
3,3
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари