Апарат шокової заморозки TECNODOM AT20ISO
- Місткість: на 20 рівнів GN 1/1 або 20 деко 600х400 мм
- Температура охолодження від + 70 ° С до + 3 ° С - 60 кг
- Температура заморозки від + 70 ° С до -18 ° С - 35 кг
- Холодоагент R404 або R507
- Відстань між направляючими: 70 мм
Шафа шокового охолодження та заморозки Tecnodom AT20ISO призначена для швидкого охолодження і замороження різних харчових продуктів. Їх можна використовувати як для швидкої (шокової) заморозки ягід, овочів і фруктів, так і для затвердіння морозива, заморожування напівфабрикатів, а також кондитерських і хлібобулочних виробів.
Різке зниження температури дозволяє зберегти аромат і свіжість щойно приготованої страви . Не виникає таких небажаних явищ, як окислення, висихання і втрата ваги.
Органолептичні і поживні характеристики продукту залишаються незмінними.
Широко використовуються в кейтерінг, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
20xGN1/1
Висота
2090 мм
Глибина
740 мм
Ширина
750 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
60
Заморожування до -18°С, кг/хв
35
Напруга, В
220
Потужність, кВт
20,4
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари