Апарат шокової заморозки EMPERO EMP.BL-10 (Туреччина)
- Місткість: 10хGN1/1 600х400 мм
- Температура охолодження до +3 ºC: 35 кг за 90 хвилин.
- Температура замерзання до -18 ºC: 30 кг за 90 хвилин.
- Холодагент 404А.
- Товщина ізоляції 60 мм.
- Щільність 40 кг/м3.
- Автоматичне випаровування води під час розморожування.
- Спеціальна система дверей і шарнірів.
- Знімна і легка чистка магнітних прокладок.
- Корпус з нержавіючої сталі.
Шафа шокової заморозки є універсальним пристроєм, призначеним для ефективного охолодження і консервування свіжих виробів із низькою температурою.
Швидке охолодження приготованого блюда запобігає небажаному розмноження мікроорганізмів. Цим способом охолоджене блюдо зберігає натуральні смакові якості, колір і аромат.
Таким чином приготовану страву покращує настрій і радує вишуканий смак всіх вибагливих споживачів.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
10xGN1/1
Висота
1410 мм
Глибина
750 мм
Ширина
800 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
30
Заморожування до -18°С, кг/хв
25
Напруга, В
380
Потужність, кВт
2,2
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари