ВОДООХОЛОДЖУВАЧІ І ДОЗАТОРИ ДЛЯ ВОДИ

ВОДООХОЛОДЖУВАЧІ І ДОЗАТОРИ ДЛЯ ВОДИ

Для рівномірної і точної подачі води заданої температури в кондитерській промисловості використовуються:

1. Дозатори-змішувачі для води

2. Водоохолоджувачі (Чілери)


 

ДОЗАТОРИ ДЛЯ ВОДИ.

Дозатори для води (Дозатори для рідин) використовуються в кондитерській промисловості для додавання в тісто певної дозованої порції води, а також для контролю витрат води. Дані апарати незамінні як в невеликих пекарнях, так і в хлібопекарських цехах великих підприємств.

 

Дозатори регулюють температуру води на виході, за рахунок змішування гарячої і холодної води.

 

Дозатори води відомої італійської компанії MAC PAN можуть працювати як в ручному, так і в автоматичному режимах. 

 

Основні переваги дозаторів:
- зберігається стабільна якість дріжджів в тісті, завдяки підтримці постійної температури;
- заміс тіста відбувається значно швидше, ніж при ручній роботі, за рахунок автоматичного дозування рідини й швидкого перемішування води;
- зручна система управління, що дозволяє задавати пропорції змішування як в ручному режимі, так і в автоматичному.


 

ОХОЛОДЖУВАЧІ ВОДИ (ЧИЛЕРИ)

Використання водоохолоджувачів в хлібопекарській промисловості та пекарнях дає змогу уникнути застосування льоду, який може негативно впливати на якість кінцевого продукту, внаслідок механічної зміни клейковини.

 

В наявних водоохолоджувачах MAC PAN використовується оптимальний принцип роботи: охолоджується тільки та кількість води, яка необхідна для однієї максимальної дози (а не для всього виробничого циклу), що дозволяє виключити тривале зберігання води в баку, уникаючи поширення бактеріальних відкладень.