ПЕЧІ КОНВЕКЦІЙНІ

ПЕЧІ КОНВЕКЦІЙНІ

ПЕЧІ КОНВЕКЦІЙНІ відрізняються від звичайних ДУХОВИХ ПЕЧЕЙ або по іншому- ДУХОВОК - наявністю у них КОНВЕКЦІЇ.

 

КОНВЕКЦІЯ - це один або кілька ВЕНТИЛЯТОРІВ, які "ганяють" гаряче повітря всередині печі і забезпечують рівноміре пропікання продукції,яка готується.

Внаслідок чого продукт, який готується - пропікається рівномірно з усіх сторін. 

Тому у ПЕЧАХ КОНВЕКЦІЙНИХ неможливе таке явище, як перепікання в одному місці і недопікання в іншому.

 

Ще одна корисна опція, яка існує в багатьох КОНВЕКЦІЙНИХ ПЕЧАХ - це ПАРОЗВОЛОЖЕННЯ - тобто зволоження Парою продукту, який готується.

Парозволоження в ПЕЧАХ КОНВЕКЦІЙНИХ - це одномоментний впорск води на гарячий тен, в камері де іде приготування страви - вода моментально перетворюється на ПАРУ.

Внаслідок чого продукт, який готується стає більш соковитим, м'якшим і на ньому утворюється апетитна скоринка.

 

Для Парозволоження в ПЕЧАХ КОНВЕКЦІЙНИХ, використовуєстья спеціальна Кнопка Для Парозволоження, яка розміщена на Панелі Управління.

В КОНВЕКЦІЙНИХ ПЕЧАХ З ПРОГРАМНИМ УПРАВЛІННЯМ в яких можна програмувати до кількох десятків програм готування продуктів - є можливість програмувати і ПАРОЗВОЛОЖЕННЯ - тобто в певні періоди часу готування продукту можна запрограмувати одномоментні впорски водяної Пари - для надання Продукту соковитості, м'якості і апетитної скоринки.

 

На відміну від ПЕЧЕЙ ПАРОКОНВЕКЦІЙНИХ - в яких є ГЕНЕРАТОР ПАРИ з допомогою якого програмується час готування в Парі, і відсоток Пари - в ПЕЧАХ КОНВЕКЦІЙНИХ З ПАРОЗВОЛОЖЕННЯМ - відбувається лише одномоментний впорск води на гарячий тен - яка перетворюється в ПАРУ.

У ПЕЧАХ КОНВЕКЦІЙНИХ З ПАРОЗВОЛОЖЕННЯМ неможливо готувати Рідкі Страви в Парі, з різною ступінню рідкості, тобто неможливо запрограмувати відсоток Пари в Камері для готування. Це можливо лише в ПАРОКОНВЕКЦІЙНИХ ПЕЧАХ.

 

Тобто КОНВЕКЦІЙНІ ПЕЧІ З ПАРОЗВОЛОЖЕННЯМ відрізняються від ПАРОКОНВЕКЦІЙНИХ ПЕЧЕЙ тим що в перших існує лише одномоментне впорскування ПАРИ в камеру для готування - натомість в других існує можливість повноцінного готування страв в ПАРІ, з регулюванням насиченості ПАРОЮ.