Піч для піци подова електрична PO-2
- Виготовлена з харчової нержавіючої сталі товщиною 1 мм, включаючи камеру
- Робоча температура 50-350 оС
- Екологічно чиста фольгована базальтова теплоізоляція духовки
- Регулювання температури термостатом E.G.O. (Німеччина)
- Професійний керамічний "під" з шамотної глини від провідного італійського виробника
- Електромонтаж із застосуванням термостійкого дроти
- Підсвічування внутрішнього простору
- Оглядове віконце з термостійкого скла 6 мм
- Довжина камери (мм) 700
- Глибина камери (мм) 370
- Розмір "пода" (мм) 690х360
- Час випічки (хв.) ≈4
Печі для для піци Orest ™ оснащуються професійним керамічним "подом" з шамотної глини
провідного Італійського постачальника і регулятором температури 85-450 °С (300 ° С для моделі ЕДМ-2 / НПМ),
завдяки чому час випічки становить 4-6 хв.
Керамічний під виготовлений з шамотної глини акумулює і рівномірно розподіляє тепло по всій
камері печі, завдяки чому піца пропікається рівномірно по всій площі. Керамічна плита не "боїться"
температурних перепадів і дозволяє випікати піцу як в спеціальних формах так і безпосередньо на
самому камені.
Покращена теплоізоляція і можливість плавно регулювати інтенсивність роботи верхнього і нижнього
ряду нагрівачів дозволяють варіювати ступінь пропікання піци, знизити енерговитрати, збільшити
швидкість випічки і зберегти більше корисної ваги продукту.