Піч для піци подова електрична GASTRORAG EP-2ST (Китай)
- Площа поду для викладки заготовок становить 415х400 мм
- Регулювання температури здійснюється до + 350 оС
- Дверцята мають оглядове вікно і ручку
- В якості матеріалу корпусу була використана листова нержавіюча сталь
- Піддон виконаний з кераміки
- Можна програмувати за допомогою вбудованого таймера, який встановлюється на строк до 30 хвилин
- •Система управління - електромеханічна
Піч для піци GASTRORAG EP-2ST - електрична, 2 модуля, розміри камери 415х400х120 мм, дверцята з оглядовими вікнами, керамічний піддон , незалежний верхній і нижній нагрів, макс.температура випічки 350 оС, таймер 0-30 хв
піч для піци Gastrorag EP-2ST представляє собою професійну промислову піч для поточного виробництва піци на території піцерій, їдалень, ресторанів.
Піч має дві робочі камери, кожна з яких має 2 окремо встановлені групи ТЕНів: верхню і нижню (управління роботою обома групами нагрівачів проводиться в незалежному режимі). Піч підходить для створення невеликих за розміром виробів або виробництва великорозмірної піци в одиничному екземплярі за раз.
Інструкція з експлуатації
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь/фарбована сталь
Розміри камери, мм
415х400х120
Висота
440 мм
Глибина
570 мм
Ширина
560 мм
Кількість камер
2
Температура, ºС
+50...+350
Напруга, В
220
Потужність, кВт
3
Вага, кг
33
Гарантія
12 міс
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари