М'ясорубка Everest TCE22 KNOB (220)
Професійна електром'ясорубка із системою ножів ентерпрайз. Має високий попит серед підприємств громадського харчування, продовольчих установ та виробничих цехів.Необхідний апарат для якісного та оперативного подрібнення м'ясних, рибних та інших продуктів. За допомогою м'ясорубки, з використанням спеціальних насадок, на багатьох кухнях виготовляють ковбасні вироби. Обладнання обробляє кілька сотень кілограмів сировини, але кінцевий результат залежить від професіоналізму оператора та швидкості завантаження м'яса.Корпус та основні робочі елементи м'ясорубки виконані із якісної нержавіючої сталі. Апарат оснащений вентильованим двигуном та має безшумний редуктор.
Характеристика
Виробник
Everest
Країна виробник
Італія
Матеріал корпусу
вентильований
Висота
490 мм
Глибина
260 мм
Довжина
440 мм
Ширина
510 мм
Комплект ножів
ентерпрайс
Напруга, В
220 В
Потужність, кВт
1.1
Продуктивність, кг/год
150-300
Вага, кг
26
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари