М'ЯСОРУБКИ ПРОФЕСІЙНІ
Показано від 1 до 50 з 374 (всього сторінок: 8)
ПРОФЕСІЙНІ М'ЯСОРУБКИ МАЛОЇ ПОТУЖНОСТІ
Професійні м'ясорубки для кафе малої потужності мають наступні характеристики:
- Продуктивність - до 50 кг фаршу на годину;
- Мають, як правило, 1 ніж і 1 решітку (система ножів Enterprise);
- Через кожні 40 хв роботи їм потрібен "відпочинок" на 10 хв - задля охолодження двигуна;
- Для безперервного виробництва вони не пристосовані.
М'ЯСОРУБКИ ПРОФЕСІЙНІ СЕРЕДНЬОЇ ПОТУЖНОСТІ
Професійні м'ясорубки для виробництва середньої потужності дають такі характеристики:
- Забезпечують вихід фаршу до 300 кг за годину;
- Мають різну комплектацію ножів і решіток;
- Забезпечують безперервну роботу
М'ЯСОРУБКИ ПРОМИСЛОВІ ПІДВИЩЕНОЇ ПОТУЖНОСТІ
ПромисловІ м'ясорубки підвищеної потужності володіють характеристиками, які дають змогу використовувати їх у великому промисловому виробництві:
- Виробництво фаршу - більше 300 кг на годину
- Великий проміжок часу безперервної роботи;
- Постійне використання;
- Повний унгер;
- Трифазна напруга (380 в).