Інтернет-магазин CENTUR
  • 0 800 307 999
    Дзвінки безкоштовні
    ПРАЦЮЄМО ЦІЛОДОБОВО
  • 032 242 69 38
  • +38 063 334 20 50
  • 050 300 38 42
Здавалося б, які складнощі можуть виникнути при приготуванні тіста для піци? Однак при всій простоті рецептурного складу отримати смачну і по-справжньому італійську заготовку для конусної піци досить складно. Погодні умови та вологість повітря впливають на тісто, яке по-різному піднімається в різний час року, і як жива істота, реагує на настрій кухаря.
В Україні конусна піца набирає популярність, тому бути на крок попереду конкурентів - одне з головних завдань підприємців. Щоб потік клієнтів був невичерпним, пропонуємо вашій увазі рецептуру дріжджового тіста для конус-піци, ретельно прописані технологічні етапи і п'ять рецептів з смачною начинкою. Більш детальну інформацію Ви зможете прочитати у статті "РЕЦЕПТИ КОНО-ПІЦИ".

Обладнання для Коно-Піци

19 988 грн. 18 789 грн.
Під замовлення
Код товару: 14805
20 388 грн. 19 573 грн.
Під замовлення
Код товару: 35174
115 605 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30393
Матеріал: нержавіюча сталь Ширина, мм: 110 Глибина, мм: 70 Висота, мм: 90
192 грн.
Товар закінчується
Код товару: 17799
Напруга: 220 В Потужність: 0,4 кВт Кількість форм-конусів: 8 Температурний режим: 30-85 ° С Форма піци: конус Розміри, (ДхШхВ): 500х520х570 мм
9 301 грн.
Немає на складі
Код товару: 14584
Матеріал: нержавіюча сталь Ширина, мм: 330 Глибина, мм: 70 Висота, мм: 90
208 грн.
Немає на складі
Код товару: 17800

Виробники