Апарат шокової заморозки TECNODOM AT 05 ISO
- Місткість: на 5 рівнів GN 1/1 або під деко 600х400 мм
- Температура охолодженняя до +3 °С із вхідною температурою продукту +90 ° С і вагою до 20 кг
- Температура заморозки до -18 °С із вхідною температурою +90 °С і при вазі продукту 15 кг
- Температура навколишнього середовища не повинна перевищувати +43 °С
- Відносна вологість: 65%
- Відстань між направляючими: 70 мм
Шафа шокового охолодження та заморозки Tecnodom AT 05 ISO призначена для швидкого охолодження і замороження різних харчових продуктів. Їх можна використовувати як для швидкої (шокової) заморозки ягід, овочів і фруктів, так і для затвердіння морозива, заморожування напівфабрикатів, а також кондитерських і хлібобулочних виробів. Різке зниження температури дозволяє зберегти аромат і свіжість щойно приготованої страви . Не виникає таких небажаних явищ, як окислення, висихання і втрата ваги. Органолептичні і поживні характеристики продукту залишаються незмінними. Широко використовуються в кейтерінг, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
Висота
880 мм
Глибина
740 мм
Ширина
750 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
20/90
Заморожування до -18°С, кг/хв
15/240
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1,4
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари