Апарат шокової заморозки IRINOX MF 45.1 PLUS (Італія)
- Зменшення втратою у вазі на 15% - 20%
- Після циклу приготування - автоматичне охолодження / заморожування без втручання користувача (для серії MF Plus)
- Зберігання до 5 діб при + 3 ° С
- Зберігання до півроку при -18 ° С
- Ідеальна якість випічки
- Збереження консистенції, ваги і свіжості продукту, кольору і вітамінів
- Висока надійність при інтенсивній експлуатації, стабільність технічних параметрів
- Широкий модельний ряд, підходить для невеликих ресторанів і великих харчових виробництв
Широка лінійка MultiFresh створена для задоволення вимог маленьких і великих ресторанів, мереж виїзного обслуговування та банкетних лабораторій, колективних систем приготування їжі і в цілому для харчової індустрії.
Інноваційний MultiFresh - це більше, ніж шокофростер або апарат для глибокої шокової заморозки: це «помічник», який розуміє який крок буде наступним.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Розміри камери, мм
10xGN1/1
Висота
870 мм
Глибина
778 мм
Ширина
790 мм
Охолодження до +3°С, кг/хв
25/90
Заморожування до -18°С, кг/хв
25/240
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1,2
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари