Вафельниця професійна RAUDER ERG-6, для гонгконгських вафель (Китай)

Код товару:
45565
Виробник
RAUDER (Китай)
Наявність:
Товар закінчується
4 076 ₴
  • Об'ємні гонконгські вафлі
  • Корпус виготовлений з нержавіючої сталі
  • Однопостова
  • Таймер: 5 хв

Вафельница призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.


 

Рецепт гонконгських вафель
Особливість вафель з Гонконгу в їх формі - це кульки. Пластину можна загорнути кульочки, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафлі?

Складові:

  • Борошно - 140 гр.;
  • Пекарський порошок для випічки - 7,5 гр.;
  • Сухий порошок для заварного крему або пудингу - 1 ст. л.;
  • Крохмаль тапіокі або кукурудзяний - 28 гр.;
  • Курячі яйця - 2 шт.;
  • Цукор - 140 гр.;
  • Концентрований молоко (можна солодке) - 28 гр.;
  • Вода кип'ячена тепла - 140 мл;
  • Масло рослинне без запаху - 28 гр.;
  • Ванільна есенція - 2-3 крапельки.
  • Невелика кількість рослинної олії, для змащування форми.

Спосіб приготування тіста:
1. Просіяти борошно, змішати все сипучі сухі інгредієнти.
2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.
3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.
4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промісити, щоб не залишилося жодної грудочки.
5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити олію рослинну, промісити і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.


Порада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.
До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.

Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.
Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.

Вафельниця професійна RAUDER ERG-6, для гонгконгських вафель (Китай)
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Матеріал робочої поверхні
Розміри робочої поверхні, мм
Висота
220 мм
Глибина
420 мм
Ширина
210 мм
Кількість постів, шт.
1
Температура, ºС
+50...+300
Форма робочої поверхні
кругла
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1,4
Вага, кг
6
Гарантія
12 міс
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари
Рекомендовані Товари