МАШИНИ ДЛЯ ПРОТИРАННЯ ЯГІД, ФРУКТІВ, ОВОЧІВ
ПРОТИРАЛЬНІ МАШИНИ (АВТОМАТИЧНІ СИТА)
Протиральні машини ROBOT COUPE призначена для протирання різних ягід, овочів, фруктів та інших продуктів з метою швидкого приготування різних рідких, напіврідких і пюреподібних страв. Також з допомогою такої машини також можна здійснювати відділення твердих волокон від овочів, отримувати свіжовичавлені морси і соки, готувати різноманітні десерти, наприклад: морозиво, мармелад, щербет, фруктову пастилу, смузі або варення. Дане обладнання є ідеальним вибором для оснащення кафе, ресторанів, кондитерських, а також харчових виробництв і різних торгових точок.
Протиральні машини ROBOT COUPE оснащені великою автоматичною воронкою, яка дозволяє завантажувати фрукти і овочі без попереднього розрізання на частини. Продукти потрапляють в робочий відсік, де піддаються обробці через металеве сито зі швидкістю 1500 об/хв. Для досягнення необхідної консистенції протирання передбачені сита з різними розмірами отворів (від 0,5 до 3 мм). Деталі, що входять в контакт з продуктами, виготовлені з харчової нержавіючої сталі, легко розбираються і очищаються, виключаючи потрапляння інгредієнтів однієї страви в іншу.
Конструкція обладнання допускає застосування великих приймальних ємностей, які дають можливість рідше забирати готову страву. Відходи у вигляді насіння, шкірок, кісточок і твердих волокон, які не піддаються протиранню, відокремлюються і видаляються через спеціальний отвір, завдяки чому смак готового продукту не має гіркого відтінку. Продумане виконання в поєднанні з автоматичним завантаженням і викидом продуктів значно зменшує витрати часу і зусиль оператора, а також збільшує продуктивність.
Кожна протиральна машина ROBOT COUPE - це результат пильної уваги професіоналів за кожним етапом виготовлення всіх деталей пристрою. Застосування високоякісних матеріалів і новаторських розробок наділяє дане обладнання підвищеним рівнем надійності і практичності. Виготовлення протиральних елементів з харчової нержавіючої сталі забезпечує ідеальну гігієнічність, а також виключає окислення. Головне, чого вдається домогтися за допомогою такого обладнання - це насичений смак, однорідна консистенція і повне збереження корисних властивостей кожного продукту.