Шафа для в'ялення м'яса STAGIONELLO WALKIN LINE 800 КГ (200+600) STGTW10304.0 (Італія)
- Шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції
- 2 компресора
- *8 візків та 160 перекладин для підвішування поставляються окремо
- 2 скляних дверей, що обігріваються
- Внутрішня підсвітка
- Система сушіння: 2 шт.
- Система розморожування (гарячий газ): 2 шт.
- Автомийка: 2 шт.
- Регульовані опорні ніжки
- Комплект повітрообміну: 2 шт.
- Вимірювач кислотності з рН-зондом: 2 шт.
- Температура експлуатації: +10о...+32о
- Система ClimaTouch (2 шт.): вбудована пам'ять на 352 кб, 5 програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина), система НАССР, сенсорний дисплей з діагоналлю 7 ", функціональний порт
- Система Fumotic (2 шт.): 2 бака (вода і ароматизатор / дим), підключення до водопроводу, зливний шланг
Stagionello - обладнання для професійного в'ялення м'ясних виробів безпечним способом, засноване на традиційних італійських технологіях. У шафах і камерах Stagionello застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.
Система створення мікроклімату в обладнанні Stagionello, що відтворює природний клімат, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 30 вбудованих програм-рецептур а також дає можливість програмувати власні.
Відповідає системі безпеки харчової продукції НАССР. Компанія здійснює технологічну підтримку, включаючи фірмові комплекси спецій, відповідно рецептурами. Все обладнання виготовляється виключно в Італії.