ГАСТРОЄМНОСТІ
ГАСТРОЄМНОСТІ
Гастроємність-універсальний посуд для приготування і зберігання їжі... Гастроємності - це спеціальні лотки з металу або інших матеріалів, призначені для приготування їжі в печах, а для також зберігання і презентації готових страв.
ГАСТРОЄМНОСТІ МЕТАЛЕВІ
Найбільшою популярністю у рестораторів користуються гастроємності з харчової нержавіючої сталі 18/10, яка широко застосовується як в області харчової промисловості, так і в медицині. Сталь марки 18/10 відрізняється екологічною чистотою і має цілу низку переваг. Так, вона сприяє збереженню в продуктах до 80% корисних речовин і не вступає в хімічні реакції з їжею. Крім того, харчова сталь не робить негативного впливу на смакові якості і запах страв.
ГАСТРОЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ
Гастроємності з полікарбонату полікарбонатні. Вони характеризуються доступною вартістю, легкістю, а також високою морозостійкістю. До стінок цих гастроємностей не прилипає їжа, що зменшує втрати продуктів в процесі зберігання. Полікарбонат не вбирає запахи їжі і дозволяє максимально зберегти смакові якості продуктів. Можуть бути прозорі або пофарбовані в різні кольори під інтер'єр лінії роздачі або вітрини. Такі гастроємності відмінно підходять для зберігання продукції і відрізняються простотою в догляді.
Пластикові гастроємності використовуються для:
- Заморозки і зберігання продуктів. Безсумнівним плюсом будуть легкі і прозорі пластикові гастроємності, які візуально дають можливість спостерігати за місткістю лотків.
- Демонстрація страв. В супермаркетах все частіше здійснюється в прозорих і чорних пластикових контейнерах.
- Транспортування та переміщення. Пластикові гастроємності менше важать, що значно спрощує транспортування продуктів.
РОЗМІРИ ГАСТРОЄМНОСТЕЙ: