ТЕРМОДАТЕРИ - ДЛЯ МАРКУВАННЯ ДАТИ НА УПАКОВЦІ
Показано від 1 до 13 з 13 (всього сторінок: 1)
ЗРАЗКИ МАРКУВАННЯ
Термодатери - невід'ємна частина пакувального обладнання. Вони широко задіяні в харчових галузях промисловості - там де потрібно робити постійне маркування продукції, зокрема наносити дату виготовлення і номер партії. Ці пристрої особливо популярні в молочній, хлібобулочній, м'ясопереробній промисловості, але також успішно застовуються і в інших галузях виробництва.
Головні переваги Термодатерів
- Термодатери здатні нанести маркування на різні види поверхні: папір, картон, плівку, шкіру, латекс, фольгу, пластмасу.
- Термодатери дають можливість використовувати їх, і в ручному режимі і в автоматичному;
- Додатково є функція регулювання температури, для друку на різних видах поверхонь;
- Ще одним плюсом Термодатерів - є висока чіткість друку.
Принцип роботи пристрою полягає в нагріванні голівки, яка передає температуру на друкуючу стрічку. І це значно зручніше і функціональніше, ніж звичайний чорнильний друк - адже дату неможливо стерти або підробити, чіткість зображення перевершує її за усіма показниками.