Слайсер професійний ESSEDUE 330 (Італія)
Автоматичний слайсер ESSEDUE 330 використовується для нарізки шинок, хліба, овочів, сирів та інших продуктів скибками необхідної товщини в ресторанах, барах і великих супермаркетах. Простота у використанні і безпеку цих приладів зробили їх дуже популярними. Але все ж, головне достоїнство промислових слайсерів - скорочення в кілька разів часу, витраченого на нарізку. Електроножу буде потрібно всього 2,5 - 3,5 хвилини на нарізку одного батона сирокопченої ковбаси. Така операція не потребує будь-яких серйозних фізичних витрат і буде виконана просто ідеально. Професійний слайсер ріже продукти шматочок до шматочка, дуже рівно. Задаючи кожному продукту свою товщину нарізки, можливо точно розрахувати в грамах вихід будь-якого продукту. Електроніж легко налаштовується на різання різних продуктів зі своєю товщиною. Принцип роботи гастрономічною машини дуже простий. Продукт звільняється від упаковки і кладеться на робочу поверхню. За допомогою каретки пересувається назустріч дисковому ножу, який відрізає від продукту шматок заданої товщини. Після цього, повернувши каретку на вихідну позицію, знову повторюють ту ж послідовність дій доти, поки продукт не буде нарізаний в необхідній кількості. Продукт притискається до столу нарізки під дією сили тяжіння.