Поверхня для смаження FAGOR FTE 6-05 R (Іспанія)
Поверхня для смаження або fry-top ( "фрай-топ") призначена для приготування на суцільний жарочній поверхні великої кількості однотипних виробів з м'яса, риби і овочів (відбивних, біфштексів, котлет, смаженої рибного філе).
Ідеально підходить для використання на професійних кухнях ресторанів, кафе, бістро і інших закладів громадського харчування.
Плита виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, яка характеризується високою кислотостійкої і корозійностійких, здатна витримувати короткострокове підняття температури від 120 °С до 310 °С градусів.
При готуванні на гриль плиті використовується набагато менше олії і продукти не прилипають до поверхні під час смаження. Модель оснащена лотком для збору жиру.
Поверхня для смаження проста і надійна у використанні і легко піддається санітарній обробці. З бічної і задньої сторони плита забезпечена захисним бортиком, який запобігає розбризкуванню жиру. Знизу піддон для збору жиру і залишків від смаження.
На передній панелі фрай-топа передбачено регулювання температури. Настільна плита оснащена антиковзаючими ніжками, які дуже практичні і зручні у використанні на професійній кухні.
Нагрівальні елементи розташовані під жарочной панеллю і забезпечують якісне рівномірний розподіл тепла, а так само швидке нагрівання.