Помпейська піч для піци MORELLO FORNI, на дровах
- Разове завантаження: 4 піци Ø 300 мм
- Продуктивність:60 піц/год
- Внутрішній діаметр печі: 1000 мм
Кафе або ресторани з національним колоритом в інтер'єрі та кухні залучають як мінімум 90% людей. «Фішкою» італійського ресторану може стати дров'яна піч для піци. Її встановлюють прямо в залі кафе, відвідувачі якого отримують можливість спостерігати за процесом приготування свого улюбленого італійського ласощів. Печі для піци, що працюють на дровах, створять в ресторані атмосферу затишку і домашнього тепла. Дров'яні печі використовуються для випічки піци і східного хліба. Страви, приготовані в печі на дровах, виходять більш ароматними і зовні привабливими.
Зовнішня особливість даного харчового обладнання - звід у формі півсфери, який асоціюється з «домашнім вогнищем».
Процес приготування випічки здійснюється наступним чином: вогонь розводиться в одній стороні печі, поступово жар рівномірно наповнює весь її простір. Таким чином, тісто прожарюється з усіх боків, і смачна піца на тонкій розкатці готується буквально 5 хвилин!
Більшість моделей печей для піци на дровах забезпечуються ємністю для збору попелу, що допомагає зберігати чистоту і порядок в залі ресторану.