Пила для м'яса EMPERO EMP.ETK.01 (Туреччина)
Стрічкові гастрономічні пили використовуються для нарізки великих шматків м'яса з кісточкою і без, в тому числі заморожених, а також рибних напівфабрикатів.
Корпус пилки виконаний з нержавіючої сталі.
Розмір робочого столу, мм: 545х380
Кількість обертів, об/хв: 900
Моделі, розроблені відповідно до міжнародних стандартів безпеки, всі частини, що контактують з продуктом, виконані з нержавіючої сталі.
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Висота
Глибина
380 мм
Ширина
545 мм
Висота нарізки, мм
290
Довжина полотна, мм
1800
Ширина нарізки, мм
195
Напруга, В
220
Потужність, кВт
0,75
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари