Пальник для фламбування GHIDINI (Італія)
- Пальник для фламбування з нерж. сталі / пластик
- Тривалість роботи: 30-40хв.
- Автоматичний п'єзо-підпал
- Енергоносій – газовий балон (15мл)
- Регулювання інтенсивності полум'я
- Ергономічний дизайн.
- Комплектується з порожнім циліндром
Пальник для кондитера прекрасно підходить для карамелізації цукру на кремах і тарталетках, підрум'янювання меренги, хрустких м'ясних кірочок, видалення шкірки з помідорів і перцю. Має елегантний хромований корпус, підставку, п'єза елемент і об'ємний циліндр для газу.
Потужність полум'я регулюється. Сфера використання-кафе, Бари, Ресторани, кондитерські, заклади громадського харчування, фаст-фуд, в домашніх умовах.
Характеристика
Матеріал ємності
нержавіюча сталь/пластик
Висота
100 мм
Глибина
132 мм
Ширина
32 мм
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари