Піч хлібопекарська «Кондитерська»

Код товару:
99-57000-0007
Наявність:
Під замовлення
300 000 ₴
Конвекційна піч "Кондитерська" призначення для випікання кондитерських виробів з борошна. Вона потрібна в роботі підприємств харчової промисловості. Обладнання має запатентовану систему парозволоження. З її допомогою пар заповнює більшу частину простору печі. Вона працює в автоматичному режимі. Оператору досить вибрати потрібну програму. При цьому допускається ручне виконання операцій (відповідно до режиму). Пропонуємо кондитерські печі виробництва УХЛ-МАШ. Вони доступні для замовлення в нашому інтернет-магазині.
Конструкція і функціонал конвекційної печі
Кондитерські печі прості в роботі й обслуговуванні. У них відсутні рухомі частини корпусу, які можуть потребувати регулювання. Печі являють собою закритий теплоізольований корпус. У нього вбудовані потужні вентилятори, приводи та електронагрівачі (ТЕНи). Така система потрібна для нагрівання повітря. Для захисту пекаря під час навантаження-розвантаження передбачено систему витяжки безпосередньо з камери печі. Внутрішні стінки оснащуються рядом планок. Такі жалюзі формують щільні прорізи, через які подається розігріте повітря і пар. Встановлені планки не потребують регулювання. Схема монтажу жалюзі передбачає крок полозів 60,5 мм, на 21 деко 615х800, загальною площею 10,3 м2. Для модифікації передбачений візок ВХ-60 (не входить в комплект).
Технічні характеристики
Разове завантаження, шт.:
хліб формовий, вага: 0,7 кг. 105
хліб подовий «український» 65
батон 130
Продуктивність хліба формового 0,7 кг, кг/год., не менше 100
Кількість візків у печі, шт. 1
Кількість деко 615х800 на візку:
кондитерської 21
Температура у камері, °C, не більше 300
Напруга, трифазного змінного струму (50±1 Гц) 380V
Встановлена потужність, кВт, не більше 34
Потужність, кВт/год., від 8
Витрати води л на випічку, не більше 0,7
Час розігріву до робочої температури, хв., не менше 20
Середній ресурс до капітального ремонту, год., не менше 10 000
Система управління Автоматична
Температура експлуатації навколишнього середовища, °C від +10 до + 40
Маса, кг, не більше 900
Габаритні розміри, мм, не більше:
Ширина 1000
Глибина 1960
Висота 1920

Робоча камера кондитерської печі, потужні двері та зовнішнє облицювання виробляються з нержавіючої сталі марки AISI 430. Матеріалом теплоізоляції служить надтонке базальтове волокно. Усередині печі встановлені акумулятори тепла, які підвищують інерційність печі. Завдяки цьому на 10-30% підвищується продуктивність печі. Обладнання передбачає подачу води в парогенератор. Це потрібно для зволоження повітря, який рециркулюється. Основна функція — рівномірний розподіл температури в будь-якій точці печі. Це досягається безперервним реверсивним обертанням гарячого повітря навколо нерухомого візка. Він займає практично весь обсяг печі, що знижує енергоспоживання.
Кондитерські печі виробництва УХЛ-МАШ не поступаються обладнанню європейських зразків. Обладнання поставляється в розібраному вигляді після заводських випробувань під навантаженням. Ви можете замовити пекарну піч "кондитерську" на сторінці інтернет-магазину. Зв'яжіться з менеджером, щоб отримати додаткову консультацію. Пропонуємо перевірена якість і доставку по Україні.
Піч хлібопекарська «Кондитерська»
Виробник
УХЛ-МАШ
Модель
КНВ-2-К
Висота
1920 мм
Глибина
1960 мм
Ширина
1000 мм
Температура експлуатаціїї, °С
від +10 до + 40
Марка сталі
AISI 430
Вага, кг
900
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари