СЛАЙСЕРИ КУХОННІ
- Ручні слайсери. Для роботи з обладнанням цього виду доведеться виконувати кілька дій - подавати продукт для нарізки і обертати ніж. Ручні слайсери найменш популярні, але якщо у вас невеликий заклад і ви не часто нарізаєте продукти, то має сенс звернути увагу на таку модель. Тим більше що коштує ручний слайсер дешевше.
- Напівавтоматичні слайсери. У великих ресторанах і фаст-фудах доречно використовувати слайсер-напівавтомат. Він працює за наступним принципом: електричний привід рухає ніж, а каретка направляється до ножа вручну.
- Автоматичні слайсери. Необхідні на підприємствах, де кожен день нарізається велика кількість продуктів. Щоб слайсер нарізав продукт, досить встановити товщину шматочка на виході і подати продукт для нарізки на спеціальну робочу поверхню.
- Побутові застосовуються не тільки на домашній кухні. Їх можна сміливо використовувати в невеликому закладі громадського харчування.
- Професійні або промислові слайсери відрізняються не тільки швидкістю нарізки, а й діаметром ножа.
- Вертикальне положення (ніж під кутом 90°). У слайсера цього виду каретка для завантаження продуктів розташована горизонтально, під прямим кутом до ножа.
- Гравітаційне (ніж під кутом менше 90°). Рухома каретка для завантаження продукції розміщена під нахилом до ріжучого диска. Під дією сили тяжіння скибочки сповзають в лоток.
Інтернет – магазин «CENTUR» активно співпрацює з виробниками найкращого кухонного обладнання. Ми впевнені, що це співробітництво сприятиме розвитку сучасних технологій і їх успішному застосуванню в різних галузях. Професійні Слайсери купити значно полегшать роботу на кухні кафе, їдальні або ресторану. Професійні Скиборізки - незамінні помічники на кожній професійній кухні. Машини для нарізання гастрономічних продуктів значно прискорюють та покрашують процесс нарізки, дозволяючи зробити однакові по розмірам, формі, та красі шматочки.
Слайсер – різновид харчового обладнання для нарізки продуктів, саме з його допомогою можна отримати ідеальні скибочки. Саме слово «слайсер» має англійське походження (від слова «слайс – «наливати»), вперше така машинка була винайдена в 19 столітті вихідцем з Голландії м'ясником Ван Беркелем, з тих пір слайсер присутній чи не в кожній професійній кухні. Ми пропонуємо Вам придбати скиборізку професійну за найкращою ціною.
Різновиди слайсеров наступні: ручні (всі операції проводяться вручну), напівавтоматичні (диск крутиться сам, а каретку з продуктом пересуває оператор) і повністю автоматичні (використовуються на великих виробничих підприємствах). Нерідко в комплекті йде додатковий піддон, ножі, які заточують різні частини пристрою. За допомогою слайсера можна різати продукти різної щільності: м'ясо, ковбасу, овочі, сир. Окрема історія – сир, для його нарізки використовується тефлоновий ніж, тоді продукт не буде прилипати. Важливо звертати увагу на потужність, діаметр ножа, продуктивність, матеріал корпусу (краще всього – нержавіюча сталь та якісні сплави).
Професійний Слайсер – це не розкіш і не примха кухаря, а необхідність, адже нарізати продукти на шматочки вручну – завдання кропітке і віднімає купу часу. У нашому каталозі Ви знайдете великий асортимент товарів за доступними цінами! Вас приємно порадує якість продукції, її функціональність і продуктивність, а наші менеджери допоможуть підібрати ідеальну модель згідно Вашим потребам! Приємних покупок у магазині «CENTUR»!