Мангал японський робата UNIT
Робата-гриль - винахід японських рибалок, завдяки якому вони готували свій улов. Трирівнева конструкція Робата-грилю дозволяла їм одночасно готувати рибу різного розміру з конкретним підходом до кожної: велику рибу вони клали на нижній рівень, де найбільший жар, середню - на середній, а маленьку, відповідно, на верхній.
Отже, актуальністю трьохрівневого гриля є приготування одночасно абсолютно різних страв. Робата дозволяє кожній страви готуватися з оптимальним для нього режимом. Конструкція з 3х рівнів дає можливість зажарювати (на нижньому рівні), пропікати (середній рівень) і томити (верхній рівень).
Меню: м'ясні, рибні страви, морепродукти, овочі і навіть екзотичні страви. Тепло в робата-гриль розподіляється по всій площі, що дає можливість продуктам рівномірно приготуватися.
Робата знайде не тільки практичне, а й естетичне застосування в Вашому ресторані, так як приготування на ньому відбувається досить видовищно. Так що гриль можна встановити прямо в залі або ж на відкритій кухні ресторану.
Матеріал виготовлення - харчова нержавіюча сталь. Короб гриля футирований вогнетривкою цеглою. Паливо - деревне вугілля.
Для роботи в приміщеннях рекомендуємо комплектувати гідравлічним іскрогасником GF спец, який надягає на парасольку або GF вбудовується в вентиляцію.