Електрокип'ятильник WB-20 Inoxtech
Електрокип'ятильник WB-20 Inoxtech має великий попит у різноманітних закладів громадського харчування від кафе, їдалень до кіосків, які пропонують хот дог і шаурму. Особливо популярний у кейтерингових компаній, які займаються організацією виїзних заходів.Щоб визначитися з вибором окропу потрібно знати, що вони бувають двох типів - наливні та проточні. Кожен із них має свої плюси та мінуси. Проточний кип'ятильник необхідно підключати до водопроводу, тому якщо така можливість є, то Ви отримуєте абсолютно необмежену кількість завжди гарячої води – це плюс, мінус полягає в тому, що ваша точка фаст-фуд, наприклад кіоск може не припускати водопроводу, до того ж такий тип кип'ятильника споживає. у 2 рази більше енергії. Наливний же кип'ятильник теж має свої плюси та мінуси, плюс у тому, що його можна поставити в будь-якому місці, де є підключення до мережі 220В, активно використовуються як кафе, кіосками так і на виїзних банкетах, мінус у тому, що необхідно буде весь час відстежувати рівень води та доливати у міру її використання.Крім того, кип'ятильники розрізняються за обсягом бака, матеріалом виконання, дизайном, а так само можуть бути одностінні і за типом термоса. Важливим чинником при виборі електрокип'ятильника є наявність «сухого тена» тобто, коли тен не стикається з водою, такий кип'ятильник прослужить далі тому, що менше перегрівається.Електрокип'ятильник WB-20 Inoxtech | Характеристики:Габаритний розмір 375×370×545 ммПотужність 2,5/220 кВт,Корпус - нерж., сталь,Об'єм бака – 20л;Вага 3,62 кг;Виробник - Inoxtech (Італія)
Характеристика
Виробник
Inoxtech (Италия)
Матеріал корпусу
нерж., сталь
Об'єм, л
20л
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари