ТЕПЛОВЕ РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

ТЕПЛОВЕ РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

Теплове обладнання для професійних кухонь.

Теплове обладнання займає центральне місце на будь-яких професійних кухнях.

Тому гарячий цех, оснащений професійним тепловим обладнанням і займає головне місце на будь-якій професійній кухні.

  • Електричні Плити і Газові Плити - є універсальним тепловим обладнанням на будь-якій професійній кухні. Щоб вибрати яку варочну плиту купляти - електричну чи газову перш за все треба прийняти рішення до якого енергоносія буде підключене основне теплове обладнання на кухні.
    Якщо в приміщенні є можливість використовувати центральне газопостачання то доцільніше придбати газову Плиту, газову Духовку, газову Пароконвекційну Піч та інше газове теплове обладнання для Вашої професійної Кухні.
    Але якщо на кухні в Ресторані або Кафе підключена лише електрика, то потрібно вибирати електричне теплове устаткування для професійної кухні.
  • Індукційні Плити - все частіше використовують на своїх кухнях різноманітні заклади громадського харчування. Переваги Індукційних Плит очевидні: моментальне нагрівання, економія електроенергії, велике зниження тепловіддачі в приміщення кухні-що суттєво знижує витрати на кондиціонування приміщення, особливо літом і ряд інших переваг.
  • Конвекційні Печі (Конвектоматий) - відрізняються від звичайних Духових Печей наявністю у них Конвекції - тобто одного або кількох внутрішніх вентиляторів, які забезпечують рівномірний обдув гарячим повітрям страви яка готується. Внаслідок чого в Конвекційних Печах неможливе таке явище як перепікання страви в одному місці і недопікання в іншому - внаслідок цього страва пропікається рівномірно з усіх сторін. В деяких Пароконвектоматах є функція парозволоження. Вода впорскується на вентилятор розпилюється ним, попадає на ТЕНи і перетворюється в пару. Пара робить страви більш соковитими і смачними.
  • Пароконвекційні Печі (Пароконвектомати) - крім Конвекції мають ще й функцію готування в Водяній Парі, причому відсоток подачі Пари регулюється. Різна комбінація гарячого повітря і пари, дозволяють використовувати в Пароконвектоматах різні способи готування продуктів (Жарка, Запікання, Готування на Парі і інші)
  • Печі для Піци - використовуються для випічки Піци в піцеріях.
  • Шафи Розстійні (Розстійні Камери) - використовуються на професійних кухнях для розстійки виробів з тіста. Всі Розстійні Шафи мають внутрішню систему Парозволоження, внаслідок чого всередині Розстійної Шафи утворюється вологе і тепле середовище необхідне для підготовки до випічки виробів з тіста.

В гарячих цехах Ресторанів, Кафе або Їдалень неможливо обійтися без Обладнання для Грилю. Гриль надає їжі апетитної і соковитої скоринки. А крім того їжа приготована на Грилі вважається найбільш смачною і корисною.  

В нас Ви завжди зможете придбати різноманітні види професійного Гриль Обладнання:  

Фритюрниці, Чебуречниці, Сосисковарки - які використовуються для приготування: картоплі фрі, овочів, м'яса, морепродуктів, тощо -    допоможуть урізноманітнити і збагатити меню вашого закладу. 

Сковорідки промислові з підйомними чашами - є також незамінним обладнанням для будь-якої професійної кухні великого закладу харчування. Вони призначені для тушіння, жарки, запікання, приготування рагу і багатьох інших страв у великих кількостях, і можуть замінити собою кухонну плиту, 

Варильні Котли (Котли Харчоварочні) - призначені для підігріву води, приготування борщів, супів, бульйонів компотів, других страв, тощо в закладах харчування з великою кількістю відвідувачів.

 

В інтернет-магазині CENTUR з допомогою наших фахівців можна вибрати будь-яке професійне Теплове Обладнання для Кухні Ресторану, Бару, Кафе, Їдальні або будь-якого іншого закладу громадського харчування.