Ваги аналітичні ANG 120G (Польща)
- Тип ваги: ANG120G
- Живлення: ~220 В, 50 Гц, 9 Вт / =12 В, 1,2 A
- Мах: 120 г
- Min: 10 мг
- d: 0,1 мг
- е: 1 мг
- Вибірка маси - Мах
- Клас точності: І (спеціальний)
- Повторюваність: 0,1 мг
- Нелінійність: ± 0,2 мг
- Робоча температура: +18 + 38 ° С
- Час зважування: <6 c
- Розмір чаші: 90 мм
- Інтерфейси і обладнання: RS232C, USB, PS2, годинник (опція: LAN, Wi-Fi або Bluetooth)
- Розміри захисного ковпака: 175x140x230 мм
- Габаритні розміри ваг: 215 (235 з ніжками) х345х90 мм
- Маса ваг: 6,5 кг
Професійні ваги аналітичні електронні AXIS моделі ANG120 з автоматичним внутрішнім калібруванням, що легко адаптуються до змін навколишнього середовища і відрізняються винятковою точністю вимірів d = 0,0001г, стабільністю показів і надійністю, які поєднуються з сучасним дизайном, міцністю конструкції (алюмінієвий сплав), зручністю (скляна вітрина з тристороннім доступом) і простотою у використанні.
Ваги призначені для лабораторних робіт, що вимагають високої точності. Електронний модуль ваг управляється 32-бітовим процесором нового покоління.
Ваги відповідають вимогам «Технічного регламенту про неавтоматических приладів для зважування» затвердженого постановою КМУ від 16 грудня 2015 № 1062 і ДСТУ EN 45501 діє до: 2017 "Метрологічні аспекти неавтоматичних приладів для зважування (EN 45501: 2015 року, IDT)".
Функції настройки параметрів роботи ваг:
- Функція калібрування ваг (CALIb)
- Функція автоматичного стеження за нулем (AUtoZEro)
- Функція установки одиниць вимірювань (UnIt)
- Функція установки параметрів протоколу (SErIAL)
- Функція вибору передачі даних (друку) (Prіnt)
- Функція вибору швидкості зважування (SPEEd)
- Функція установки дати і часу (dAtE)
Функції користувача ваг:
- Функції ідентифікації користувача і продукту (USEr, Prod)
- Функція підрахунку штук (PCS)
- Функція розрахунку процентних значень (PErC)
- Функція вимірювання сили (nEWton)
- Функція зважування тварин (LOC)
- Функція вибору маси постійної тари (tArE)
- Функція фіксації максимальних значень (UP)
- Функція підсумовування серії зважувань (totAL)
- Функція порівняння з заданими граничними значеннями (thr)
- Функція статистичні підрахунки (StAt)
- Функція визначення щільності твердих і рідких тіл (dEnSItY)
- Функція зважування компонентів рецептури (rECIPE)