Пакети для вакуумного пакувальника SUHINI SH-VB2840-50P, 50 шт (Китай)
- Підвищена міцність
- Одна сторона плоска (товщина 75 мкм), інша - структурована (100 мкм)
- Температурний діапазон: від -20 ° C до + 100 ° C
- Температура спайки: від 190 ° C до 220 ° C
- Для зберігання і варіння
- Для надійного транспортування
- Для маринування
- Пакети виготовлені з поліетилену і поліаміду
- *Товар поставляється упаковками по 50 шт.
Вакуумні пакети Suhini SH-VB2840-50P призначені для використання з вакуумними пакувальними машинами Suhini. Підходять для зберігання м'яса або риби , хліба, сирів, овочів і фруктів, заготовок для домашньої консервації та ін.
Пакети Suhini стійкі до багатогодинної температурній обробці - підходять для приготування страв за методом Су-Від (Sous-Vide). Витримують кип'ятіння і розігрів в СВЧ. Зварювальний шов захищений від розриву.
Продукти в вакуумному пакеті зберігаються довше до 5 разів, ніж без нього. Після відкачування повітря з пакету, окислювальні процеси сповільнюються, бактерії і мікроби перестають розмножуватися і псувати їжу. Чим менше в пакеті залишається кисню, тим менше бактерії і мікроби впливають на продукт. Упаковані в вакуум продукти не висихають і не пліснявіють, довго залишаються свіжими і зберігають колір, аромат, вітаміни і мінерали.
Також пакети Suhini підходять для вакуумного зберігання продуктів в морозильній камері. Якщо свіже м'ясо помістити в вакуумний пакет і заморозити, термін його зберігання збільшиться з 6 до 18 місяців. Крім того, пакети захищають продукти від "опіків" заморозки, які виникають на заморожених продуктах при зіткненні з повітрям.
Відкачати повітря з пакета можна безкамерний вакуумним пакувальником Suhini SH-VS-169S-1.